Στο κελί ο 60χρονος που συνελήφθη για τα αδασμολόγητα καπνικά στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 60 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως δόθηκαν σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας χθες Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου «σε κοινή συντονισμένη επιχείρηση των ΟΠΕ Λευκωσίας και Λάρνακας, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανακόπηκε για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος, σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας. Ακολούθησε έρευνα τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και σε αποθήκη που διατηρεί ο 60χρονος, σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, όπου εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων».

Συγκεκριμένα «τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και κατάσχεσαν 487 κούτες θερμαινόμενα τσιγάρα, 3016 κούτες τσιγάρα, 121 κιλά και 800 γραμμάρια καπνός και ένα κιλό καπνός ναργιλέ. Ο 60χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων».

Ο 60χρονος και τα καπνικά προϊόντα που κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σήμερα ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε αποθήκη στη Λάρνακα

Δειτε Επισης

Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες
Στο χειρουργείο ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 31χρονο γιο του-Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το βίντεο που κυκλοφορεί με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ
Διακομιδή ενός προσώπου από αλιευτικό σκάφος-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΔΔΑ: Καμία παραβίαση των δικαιωμάτων του αιτητή στην υπόθεση Sakkou v. Cyprus
M. Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κατέπεσε σε χαράδρα τριών μέτρων και κατέληξε σε αυλή σπιτιού