ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε αποθήκη στη Λάρνακα

Μεγάλες ποσότητες αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων εντόπισε και κατάσχεσε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, στην επαρχία Λάρνακας. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 60χρονος.

Συγκεκριμένα, σε κοινή επιχείρηση των ΟΠΕ Λευκωσίας και Λάρνακας, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανακόπηκε για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος, σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας.

Ακολούθησε έρευνα τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και σε αποθήκη που διατηρεί ο 60χρονος, σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων.

Συνολικά, τα μέλη της Αστυνομίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1487 κούτες θερμαινόμενα τσιγάρα, 3016 κούτες τσιγάρα, 121 κιλά και 800 γραμμάρια καπνός και ένα κιλό καπνός ναργιλέ.

Ως αποτέλεσμα ο 60χρονος, να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων.

Ο 60χρονος και τα καπνικά προϊόντα που κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 29χρονος που πιάστηκε με ναρκωτικά στο όχημα του-Εντοπίστηκαν και στην οικία του
Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι 297 Συμβασιούχοι Αστυνομικοί-«Θα πεταχτούν περίπου 12 εκατομμύρια στον κάλαθο;»
Ξεχασμένη... παραγγελία τα μέτρα για τις επιθέσεις σε διανομείς φαγητού-Σχεδόν 50 υποθέσεις σε οκτώ μήνες
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γ. Κωνσταντίνου στο φρεάτιο-Συνελήφθη ο εργολάβος, φαίνεται να κάλυψε τις τρύπες της πτώσης