Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν-Τραμπ λίγο από πριν τη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν μίλησε τη Δευτέρα τηλεφωνικά με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν από τη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία.

Την ανακοίνωση έκανε η γαλλική προεδρία. Σύμφωνα με πληροφορίες το τηλεφώνημα είχε διάρκεια 20 λεπτών. Το τηλεφώνημα ήλθε λίγοι πριν φθάσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Στο Παρίσι έχουν φτάσει οι αρχηγοί κυβερνήσεων της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας και της Δανίας που εκπροσωπεί τις χώρες της Βαλτικής.

Παρόντες είναι επίσης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Η Μαρίν Λεπέν καταδικάστηκε για κατάχρηση δημοσίου χρήματος
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίo με τη εμπλοκή τριών φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού-Βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες
Από 190 ευρώ στα 250 αυξάνεται το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους-Οι προϋποθέσεις που τίθενται
Αποχωρεί ο Χαμπουλάς από τον ΔΗΣΥ-«Δεν μπορώ και δεν πρόκειται ποτέ να συμπορευθώ με επιλογές που δεν με εκφράζουν»
Γνώριζαν οι ΥΚΕ για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των πέντε παιδιών που κακοποιούνταν-Ζήτησε εξηγήσεις η Μιχαηλίδου
Τροποποιήσεις στο μητρώο αγροτών με απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου
Επεκτείνεται το ολοήμερο με 60 νέα σχολεία-Πρόκειται για δημοτικά και νηπιαγωγεία
Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση του μεγαλύτερου μέρους της Ράφα
Υποχρεωτική η ηλεκτρονική ταξιδιωτική βίζα για τους Ευρωπαίους-Σε ισχύ από τις δυο Απριλίου
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 40χρονου που έριχνε κινητά στις Κεντρικές-Αδελφός κρατούμενου