Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας-Πίνακας με τις ώρες επαναφοράς

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές στη Λεμεσό, μετά την έντονη κακοκαιρία που ξέσπασε το μεσημέρι, εν μέσω κίτρινης προειδοποίησης.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η παροχή ρεύματος σε εννέα συνολικά περιοχές λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ, συνεργεία της οποίας ήδη εργάζονται για αποκατάστασή της.

Οι περιοχές χωρίς ρεύμα είναι:

Capture1245

Υπενθυμίζεται πως, η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση μέχρι τις έξι το απόγευμα για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που θα επηρεάσουν το νησί. Τοπικά η ένταση της βροχής αναμένεται να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι, ενώ οι άνεμοι θα μεταβάλλονται και θα ενισχύονται.

Ήδη αρκετοί πολίτες μοιράστηκαν εικόνες και βίντεο στη σελίδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», όπου καταγράφουν την κατάσταση στη Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Μακάβριο σόου από τη Χαμάς-Παρουσίασε τα τέσσερα φέρετρα νεκρών ομήρων που θα παραδώσει στο Ισραήλ
Οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια μετά από τροχαίο στη Λάρνακα-Ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική
Ανησυχία Ντι Κάρλο για την κατάσταση στη Λιβύη-Παραμένει βαθιά διχασμένη
Σοκ από συνομιλίες 13χρονης με 15χρονο για σχέδιο δολοφονία της μητέρας της-«Σκότωσέ την, να πάει στον διάολο»
Επιχειρεί αποτροπή των παγίδων θανάτου για ζώα σε δεξαμενές το Υπ. Γεωργίας-Προχωρά σε λήψη μέτρων
Απολογείται ξανά ο φερόμενος δολοφόνος του 31χρονου Μπάμπη-Άφαντο 13 μήνες μετά το φονικό όπλο
Σε πλειστηριασμό πάνω από εκατό αυτοκίνητα και δίκυκλα από την Αστυνομία
Άλλες δύο συλλήψεις για την παράνομη ομάδα που ξεγελούσε πολίτες-Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο Πατσαλίδης
Τα σενάρια για διαδρομές του Καλογήρου που εντοπίστηκε στον Τύρναβο-Μυστήριο το εύρημα στον λάρυγγα
Αρχίζει η επέλαση της Coral-Σταδιακά πέφτει η θερμοκρασία