Χειροπέδες σε 52χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας-Του κατάσχεσαν από υπολογιστές μέχρι USB

Νέα υπόθεση κατοχής υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, διερευνά η Αστυνομία, που στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, προχώρησε σήμερα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 52 ετών. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τα μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αφορούσε στην κατοχή και διαθέσιμων προς διαμοιρασμό, αρχείων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, από χρήστη του διαδικτύου. Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 52χρονου υπόπτου, μέλη της Υποδιεύθυνσης, προχώρησαν σήμερα, σε έρευνα στην κατοικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, για να τύχουν δικανικής εξέτασης, εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τους οποίου οι πέντε φορητοί και ο ένας τύπου ταμπλέτα, ένα κινητό τηλέφωνο, πέντε μονάδες φύλαξης ψηφιακών δεδομένων – USB, μία κάρτα φύλαξης ψηφιακών δεδομένων – SD Card και 15 σκληροί δίσκοι φύλαξης ψηφιακών δεδομένων.

Ο 52χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση απόκτησης και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε υλικό παιδικής πορνογραφίας, και διάδοσης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Δειτε Επισης

Επικρίσεις Αναστασιάδη στον ΔΗΣΥ-«Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία»
Νέα αντίδραση Αντριάνας για απόλυση Βαρωσιώτου-«Το κάχρι τους είναι ότι δεν είναι διεφθαρμένη και λέει την αλήθεια»
Αιχμηρός ο Κληρίδης για την απόλυση Βαρωσιώτου-«Θέλουμε δικαστές αδιάφθορους, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους»
Ένταση στη δομή ανηλίκων Hope For Children-Μπούκαραν στο γραφείο λειτουργού και έσπασαν υπολογιστή
Εκκενώθηκε χώρος ξενοδοχείου στον Πρωταρά μετά από διαρροή χημικών
Περιμένει εξηγήσεις για την Βαρωσιώτου η Κυβέρνηση-«Λογικό και αυτονόητο τέτοιες αποφάσεις να προκαλούν εικασίες»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Σοβαρά λάθη και ευθύνες καταλογίζει η Ελεγκτική σε ΤΔΕ για τις έξυπνές στάσεις-«Μικρές με μηδενική ορατότητα»
Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες
Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»