Ανοίγουν θέσεις για ειδικούς αστυνομικούς-Όλες οι πληροφορίες για τις αιτήσεις

Η Αστυνομία Κύπρου, ανακοίνωσε ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις, για πλήρωση Κενών θέσεων Ειδικών Αστυνομικών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μόνο μέσω του ιστότοπου www.gov.cy, ακολουθώντας τα πιο κάτω πεδία:

  • «Εργασία και Ασφάλιση»,
  • «Απασχόληση στο Δημόσιο Τομέα»,
  • «Αίτηση για πρόσληψη στην Αστυνομία».

Οι αιτητές για να προχωρήσουν με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, θα πρέπει εκ των προτέρων, να δημιουργήσουν προφίλ ως Πολίτης (Φυσικό Πρόσωπο) στο CY Login, το οποίο θα πρέπει να ταυτοποιηθεί. Η ταυτοποίηση προφίλ γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω των ηλεκτρονικών τραπεζών (eBanking)
  • Για άτομα με κυπριακή ταυτότητα, μέσω βιντεοκλήσης με λειτουργούς των      

ΚΕΠ κατόπιν ραντεβού

  • Με προσωπική επιτόπου επίσκεψη σε Κέντρο Ταυτοποίησης κατόπιν ραντεβού.

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους ταυτοποίησης δίνονται στο σύνδεσμο(link) https://cge.cyprus.gov.cy/cyloginregistration/knowledgebase/help/identification

Οι αιτητές που έχουν ήδη πιστοποιημένο προφίλ από προηγούμενες φορές, να μην δημιουργήσουν νέο προφίλ. Σε περίπτωση που ο πολίτης δεν θυμάται τα στοιχεία του, υπάρχει ο μηχανισμός «Ξέχασα το όνομα Χρήστη», «Ξέχασα τον Κωδικό».

Κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης, θα πρέπει να σαρώνονται και υποβάλλονται όλα τα σχετικά πιστοποιητικά. Αιτήσεις οι οποίες υποβάλλονται εκπρόθεσμα, θα απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων καθορίζεται η Δευτέρα 17/02/2025, από η ώρα 09:00 και εκπνέει την Παρασκευή 14/03/2025 και ώρα 14:00.  Το δικαίωμα υποβολής αίτησης ανέρχεται στα €45 και θα καταβάλλεται μέσω του συστήματος αποδοχής πληρωμών της JCC.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα, τα καθήκοντα και τις ευθύνες της θέσης, καθώς και άλλες πληροφορίες, παρέχονται στην έκδοση της Επίσημης Εφημερίδας της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 14/02/2025, ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Αστυνομίας www.police.gov.cy και www. cypruspolicenews.com ή στον Κλάδο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236 και 22808247.

Για θέματα τεχνικής Υποστήριξης σχετικά με τη δημιουργία του Προφίλ ή με την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cyloginsupport@dits.dmrid.gov.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»