Στο νοσοκομείο Παίδων με εγκαύματα τετράχρονη-Ήταν αβοήθητη τουλάχιστον τέσσερις μέρες, συνελήφθη η μητέρα

Ένα κοριτσάκι 4 ετών διεκομίσθη με εγκαύματα στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μαζί με τη μητέρα του, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, οι γιατροί που εξέτασαν το κοριτσάκι από τη Συρία διαπίστωσαν πως είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα, την κοιλιά, αλλά και σε διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια.

Παράλληλα, έφερε και πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της.

Ήταν αβοήθητο στο σπίτι του για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το παιδί ήταν σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, αβοήθητο στο σπίτι του, για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες. Η μητέρα αποφάσισε να πάει το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όταν επιδεινώθηκε πολύ η υγεία του.

Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκαν οι σωματικές βλάβες στο τετράχρονο παιδί.

Συνελήφθη η μάνα

Η μητέρα της τετράχρονης συνελήφθη.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης και η εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση της τετράχρονης.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια κατά τα οποία προκλήθηκαν οι σωματικές βλάβες στην τετράχρονη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα
Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος-Δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων στην Αγία Νάπα, του έσπασαν τη γνάθο
Βρέθηκαν άλλες 230 χιλιάδες σε θυρίδα της 37χρονης επιχειρηματία-Γνώριζαν για έσοδα από πρακτορείο και πρατήριο καυσίμων είπαν οι γονείς της
Γιατί σε χουμίζει και σε παρακαλεί ο Τατάρ, Φειδία;
Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Καταθέσεις από τα ανήλικα αδέλφια του βρέφους λαμβάνει η Αστυνομία-Δεν είχε απασχολήσει ξανά η οικογένεια
Καταχωρήθηκαν στο Επαρχιακό οι δύο υποθέσεις εναντίον του Ησαΐα-Το Σεπτέμβριο αρχίζει η δίκη
Πύρινη κόλαση στην Κρήτη-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, κάηκαν σπίτια και εκκενώθηκαν οικισμοί (vid&pics)
Στα χέρια των μελών της Επιτροπής για ΤΑΚΑΤΑ στοιχεία για το τροχαίο του 2023-Πάνω από 90.000 οι ανακλήσεις
Δημοσκόπηση REPORTER: Διπλή μάχη για πρωτιά και τρίτη θέση ενόψει Βουλευτικών-Ανατροπές στο υφιστάμενο σκηνικό