Παραδόθηκε ο 56χρονος που καταζητείτο για το καρτέρι θανάτου σε 52χρονο-«Δεν είναι εγκληματίας»

Παραδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο 56χρονος δράστης του φονικού στο Ρουπάκι Ηλείας, κατά το οποίο το 52χρονο θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή ο 56χρονος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έστησαν καρτέρι θανάτου σε 50χρονο στην Ελλάδα-Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι έξω από το σπίτι του

Σημειώνεται, πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε εκφράσει την πρόθεσή του να παραδοθεί στις Αρχές, συνοδεία του δικηγόρου του.

«Ο εντολέας μου δεχόταν απειλές για την ζωή του και τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα που έγινε το συμβάν. Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και το θύμα πήγαν στο σπίτι του εντολέα μου και τον απειλούσαν για τη ζωή του. Μετά από μια έντονη λογομαχία κι αφού τον χτύπησαν, ο εντολέας μου έβγαλε το πιστόλι που είχε στην κατοχή του, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και στη συνέχεια πυροβόλησε ξανά και ο δεύτερος πυροβολισμός κατέληξε στο θύμα .Πυροβόλησε στον αέρα για να τους κάνει να φοβηθούν και να φύγουν .Δεν είναι εγκληματίας ο εντολέας μου ,είναι επιχειρηματίας και μάλιστα γνωστός. Ήρθε να παραδοθεί και θα παραδώσει και το όπλο του, στους αστυνομικούς», δήλωσε ο δικηγόρος του 56χρονου, Κώστας Κρεμμύδας, στο protothema.gr.

hleia-astynomiko-tmhma

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (13/2) στο Ρουπάκι Ηλείας, όπου ο 52χρονος δέχθηκε θανάσιμο πυροβολισμό έξω από το σπίτι του.

Ο 52χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Από την πλευρά του, ο 56χρονος ισχυρίστηκε μέσω του συνηγόρου του ότι τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και το θύμα, τον απείλησαν και τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο λέγοντας του πως θα τον σκοτώσουν, αν δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές τους διαφορές.

Τα άτομα αυτά μετέβησαν στο σπίτι του δράστη, όπου μετά από μια λογομαχία κινήθηκαν εναντίον του. Τότε ο άνδρας έβγαλε το πιστόλι που είχε παράνομα στην κατοχή του, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και στη συνέχεια πυροβόλησε ξανά, με μια σφαίρα να πετυχαίνει το θύμα.

serres-spiti-dolofonia__4_

serres-spiti-dolofonia__5_

serres-spiti-dolofonia__7_

serres-spiti-dolofonia__1_

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Παραδόθηκε ο 56χρονος που καταζητείτο για το καρτέρι θανάτου σε 52χρονο-«Δεν είναι εγκληματίας»
«Ήμασταν μαζί μέχρι τα ξημερώματα, ήταν ικανή να κάνει έγκλημα»-Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στην Πιερία
Αυτό είναι το πόρισμα για το τρένο στα Τέμπη-«Έμφορτες με λαμαρίνες οι φορτάμαξες»
«Το έκανα για να ησυχάσουμε»-Το ιδιόχειρο σημείωμα του 59χρονου για την τραγωδία στις Σέρρες
Απειλές κατά ζωής για την υπόθεση των Τεμπών δέχθηκαν η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ανάφη λόγω των συνεχόμενων σεισμών
Αυθεντικά τα τρία βίντεο για τα Τέμπη-Απέκλεισαν την ύπαρξη ύποπτου φορτίου οι πραγματογνώμονες
Έστησαν καρτέρι θανάτου σε 50χρονο στην Ελλάδα-Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι έξω από το σπίτι του
«Σκότωσα τη γυναίκα μου, δικάζεται το παιδί μου, δεν έχω τίποτα...»-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στις Σέρρες
Κίνδυνος παραγραφής των υπουργικών αδικημάτων αν δεν απαγγελθούν κατηγορίες για τα Τέμπη