Έστησαν καρτέρι θανάτου σε 50χρονο στην Ελλάδα-Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι έξω από το σπίτι του

Δολοφονία σημειώθηκε στο Ρουπάκι Ηλείας, του δήμου Πηνειού, το μεσημέρι της Πέμπτης, με θύμα έναν 50χρονο επιχειρηματία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 52χρονος άνδρας έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος και μόλις τον είδε τον πυροβόλησε.

Κατέληξε στο νοσοκομείο ο 50χρονος στην Ηλεία

Το θύμα τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί στο νοσοκομείο Πύργου σε κρίσιμη κατάσταση, όπου παρά την προσπάθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον 52χρονο δράστη που έχει ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για διαμάχη μεταξύ συγχωριανών.

eglima-ileia-1.jpg

eglima-ileia-2.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή