Αυτός είναι ο καταζητούμενος για την υπόθεση με την εγκληματική οργάνωση

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Κώστα Πατσαλίδη, 45 ετών, από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων κ.λπ..

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημειώνεται ότι, για την ίδια υπόθεση, διάταγμα 8ήμερης κράτησης για άνδρα 62 ετών και γυναίκα 43 ετών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ καταζητείται και τρίτο άτομο.

Η λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου, κληθείσα από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» για «ύποπτη οργάνωση 80 ατόμων με δράση στην Κύπρο», δήλωσε ότι στη βάση δικαστικού εντάλματος συνελήφθησαν χθες δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για άνδρα 62 ετών και γυναίκα 43 ετών.

Ανέφερε ότι εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα, μεταξύ άλλων, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, του καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της απειλής.

Πρόσθεσε ότι τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησής τους για περίοδο 8 ημερών.

Η κ. Χριστοδουλίδου σημείωσε ακόμη ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία καταζητεί ακόμη ένα πρόσωπο.

Δειτε Επισης

Το επικρατέστερο σενάριο για τη Γενεύη, το ερωτηματικό για παρουσία Φιντάν και η αναμονή για συμμετοχή Ε.Ε.
Άγριος καβγάς ζευγαριού σε live μετάδοση στο Tik Tok-Έσπαγαν πράγματα μπροστά στα μάτια ανήλικου παιδιού
«Κακό τρίο» χαρακτηρίζουν Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ οι Τούρκοι-«Η συμμαχία του κακού πιάνει δουλειά»
Η ανάγνωση του τουρκικού Τύπου ενόψει Γενεύης-«Κρίσιμες συνομιλίες»
Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου για τη σύγκρουση στη Βόρεια Θάλασσα
Εξέφρασε στήριξη σε παιδιά με γενετικές παθήσεις ο υπουργός Υγείας
Τελέστηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών κα υφυπουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη
Παίζει το χαρτί «δούναι και λαβείν» με την Ε.Ε. για παροχή ασφάλειας η Τουρκία-Προτεραιότητα η ένταξη για την Άγκυρα
Κατασχέθηκε ο σκύλος που επιτέθηκε σε γυναίκα στη Λεμεσό-Μεταφέρθηκε σε ασφαλές χώρο
Ανοίγει ο φάκελος αγνοούμενοι της κυπριακής τραγωδίας ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου