Ζητήματα ασφάλειας συζήτησαν ο Αρχιραβίνος Κύπρου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Ο Αρχιραβίνος της Κύπρου, Ραβίνος Αριέ Ζεέβ Ράσκιν, συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θεμιστό Αρναούτη, καθώς και με ανώτερα στελέχη της Αστυνομίας, για να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την ευημερία της εβραϊκής κοινότητας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Αρχιραβίνου, «ο Αρχηγός της Αστυνομίας διαβεβαίωσε για τη συνεχιζόμενη συνεργασία με την εβραϊκή κοινότητα και επανέλαβε τη δέσμευση της Αστυνομίας να διασφαλίζει την προστασία και τα δικαιώματα όλων των πολιτών, ενισχύοντας ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για όλους».

Σημειώνεται, ακόμα, ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αρχιραβίνος, συνοδευόμενος από επίσημη αντιπροσωπεία της εβραϊκής κοινότητας, εξέφρασε την ειλικρινή εκτίμηση του για τις αδιάκοπες προσπάθειες της Κυπριακής Αστυνομίας στη διατήρηση της ασφάλειας όλων των κατοίκων, ιδιαίτερα των μελών της εβραϊκής κοινότητας, και υπογράμμισε το αίσθημα ασφάλειας που απολαμβάνει η κοινότητα χάρη στην αφοσίωση και επαγρύπνηση της Αστυνομίας.

«Η συνάντηση αυτή αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της εβραϊκής κοινότητας και των κυπριακών αρχών επιβολής του νόμου, εδραιώνοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη δέσμευση στη δημιουργία ενός ασφαλούς και αρμονικού περιβάλλοντος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επτά οι σοροί που ανασύρθηκαν από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους αγνοούμενους
Ποινή φυλάκισης σε αστυνομικό-Προσπάθησε να μεταφέρει μετανάστες από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές
Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε 43χρονος για εμπρησμό καταστήματος
Ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Πληροφορίες για νεκρούς
Γίνεται υποχρεωτική η ενημέρωση των γονέων από βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς αν το παιδί τους δεν πάει σχολείο
Ζητά εποπτεία των κρατικών υπηρεσιών για υλοποίηση των καταδικαστικών αποφάσεων ΕΔΑΔ η Βουλή
Αναζητείται άνδρας για διάρρηξη οικίας στην Δερύνεια (pic)
Μετά τις αντιδράσεις αναθεωρούνται τα Νομοσχέδια για τις πολλαπλές συντάξεις
Τορπιλίζει το κλίμα πριν την πενταμερή ο Τατάρ-«Δεν θα σπαταληθεί χρόνος αναζήτησης λύσης στη βάση ομοσπονδίας»
Στην Γενεύη η Επικεφαλής για το Κυπριακό από την Ε.Ε. για την άτυπη συνάντηση-Μήνυμα ενότητας μετά το Εθνικό