Ζητήματα ασφάλειας συζήτησαν ο Αρχιραβίνος Κύπρου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Ο Αρχιραβίνος της Κύπρου, Ραβίνος Αριέ Ζεέβ Ράσκιν, συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θεμιστό Αρναούτη, καθώς και με ανώτερα στελέχη της Αστυνομίας, για να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την ευημερία της εβραϊκής κοινότητας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Αρχιραβίνου, «ο Αρχηγός της Αστυνομίας διαβεβαίωσε για τη συνεχιζόμενη συνεργασία με την εβραϊκή κοινότητα και επανέλαβε τη δέσμευση της Αστυνομίας να διασφαλίζει την προστασία και τα δικαιώματα όλων των πολιτών, ενισχύοντας ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για όλους».

Σημειώνεται, ακόμα, ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αρχιραβίνος, συνοδευόμενος από επίσημη αντιπροσωπεία της εβραϊκής κοινότητας, εξέφρασε την ειλικρινή εκτίμηση του για τις αδιάκοπες προσπάθειες της Κυπριακής Αστυνομίας στη διατήρηση της ασφάλειας όλων των κατοίκων, ιδιαίτερα των μελών της εβραϊκής κοινότητας, και υπογράμμισε το αίσθημα ασφάλειας που απολαμβάνει η κοινότητα χάρη στην αφοσίωση και επαγρύπνηση της Αστυνομίας.

«Η συνάντηση αυτή αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της εβραϊκής κοινότητας και των κυπριακών αρχών επιβολής του νόμου, εδραιώνοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη δέσμευση στη δημιουργία ενός ασφαλούς και αρμονικού περιβάλλοντος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ενισχύονται οι στρατιωτικές δυνάμεις γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας
Κι άλλος «ταμπουρωμένος» άντρας στην Ελλάδα-Κρατά μαζί του την μητέρα και την αδελφή του
Προκαταρκτική έγκριση τρίτης πληρωμής για Κύπρο από το Ταμείο Ανάκαμψης έδωσε η Κομισιόν
Για «τουλάχιστον αρκετές βδομάδες ακόμη» θα συνεχιστούν οι σεισμοί στις Κυκλάδες
Ζητήματα ασφάλειας συζήτησαν ο Αρχιραβίνος Κύπρου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας
Τελεσίγραφο Νετανιάχου σε Χαμάς-Απελευθερώστε τους ομήρους ή καταρρέει η εκεχειρία
Εξόργισε η Πισπιρίγκου στο Δικαστήριο-«Καλή μάνα μπορεί να μην ήμουν, αλλά όχι δολοφόνος»
Εμπόριο παρένθετης μητρότητας στο τρίγωνο Τουρκία, Γεωργία, κατεχόμενα
Αντιπαράθεση καλλιτεχνών με Υφυπουργείο Πολιτισμού για το νομοσχέδιο της κατοχύρωσης
Απαντήσεις Αννίτας στην Συναγερμική παραφιλολογία-Δεν υπάρχει εισήγηση για αυτόματη υποψηφιότητα του προέδρου