Κακόβουλη η φωτιά σε σπίτι στην Πάφο που έθεσε σε κίνδυνο εξαμελή οικογένεια-Ένα πρόσωπο πήδηξε από το μπαλκόνι

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε πλαστική αποθήκη οικίας στην Πάφο, η οποία έθεσε σε κίνδυνο μια εξαμελή οικογένεια. Λόγω της φωτιάς, τα πέντε μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί, χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις και τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στο σημείο προκύπτει ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τις Αρχές να αξιολογούν στοιχεία και μαρτυρίες σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Λόγω της φωτιάς, οι ένοικοι του σπιτιού εισέπνευσαν καπνό και χρειάστηκε η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο, ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί της οικογένειας. Παράλληλα, ο 74χρονος παππούς της οικογένειας, υπό τον φόβο της φωτιάς, πήδηξε από το παράθυρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από πλαστική αποθήκη που βρίσκεται στο εξωτερικό της κατοικίας, η οποία ωστόσο εφάπτεται με τους τοίχους του σπιτιού. Η αποθήκη και το περιεχόμενό της υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Από τη θερμότητα, οι καπνοί και τα θερμά αέρια έσπασαν τη γυάλινη συρόμενη πρόθυρη πόρτα της διώροφης κατοικίας, με αποτέλεσμα ο καπνός και τα θερμά αέρια να μεταφερθούν εσωτερικά και να επηρεάσουν όλη την κατοικία, καθώς και τον εξοπλισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Καταδίωξη οχήματος στη Λευκωσία-Έκαναν σήμα στον οδηγό και αυτός προσπάθησε να ξεφύγει
Εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες από το τροχαίο στη Λάρνακα-Διασωληνώθηκε η 38χρονη
Αυξημένα τα μέτρα της Αστυνομίας κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου
Χωρίς δικηγόρο στο Δικαστήριο ο Γιαννάκη-«Γιατί με ταλαιπωρείτε, ακόμα και τώρα δεν έφαγα τίποτα για να μεν κάμω εμετό»
Πρόσωπο παγιδεύτηκε σε όχημα μετά από τροχαία σύγκρουση-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Οι δρόμοι που κλείνουν στη Λευκωσία λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου-Αναλυτικά οι χώροι στάθμευσης
Όχημα κατέληξε σε πάσσαλο της ΑΗΚ-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Τελικά χωρίς λόγο το χάος στο highway, είχαν τροχοδρομηθεί τα αιτήματα των κυνηγών-Στην Βουλή η ανοχή της Αστυνομίας
Αποφασίζει το Δικαστήριο την... συνταγογράφηση για Γιαννάκη-Πώς οδηγήθηκε στη σύλληψη, ψάχνει ξανά δικηγόρο
Εσωτερική αιμορραγία και πολλαπλές κακώσεις σώματος έδειξε η νεκροτομή του άτυχου 51χρονου