Έσβησε στο τιμόνι ο 75χρονος Ροδοθέος Σκόρδη στη Λάρνακα
Δελτίο Τύπου Αστυνομίας 10:10 - 11 Φεβρουαρίου 2025
![page](/images/7XWjiGJtKZgCrQHkWDv5iE4Y-6Q=/846909/width-750/2025/02/11/page_mg0j9fq.jpg)
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 75χρονος Ροδοθέος Σκόρδης, το όχημα του οποίου συγκρούστηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Λάρνακα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του 75χρονου να επήλθε από παθολογικά αίτια πριν από τη σύγκρουση.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7.25 το πρωί και ενώο 75χρονο οδηγούσε το όχημα κατά μήκος της οδού Βέροιας στην Λάρνακα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου ανέσυραν τον Ροδοθέο Σκόρδη αναίσθητο από το όχημα του.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, με την Αστυνομία να διερευνά το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλεται εκ πρώτης όψεως σε παθολογικά αίτια.
Τα ακριβή αίτια θα διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο. Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του κλάδου τροχαίας Λάρνακας τα οποία επιλήφθηκαν σχετικών εξετάσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
![Altamira22](https://reporter.com.cy/media/documents/Altamira22.png)