Μετά τη λήψη αποτελεσμάτων επιστημονικών εξετάσεων τα αίτια θανάτου 62χρονου

Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό του Οδυσσέα Κεσίδη θα διαφανούν τα αίτια του θανάτου του 62χρονου, που είναι το θύμα της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η νεκροτομή του 62χρονου διενεργήθηκε από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Το αίτιο του θανάτου του 62χρονου, είπε ο κ. Νικολάου, «θα εξακριβωθεί μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό».

Ο οδηγός, είπε ο κ. Νικολάου, έφερε ζώνη ασφαλείας, και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία θανατηφόρα οδική σύγκρουση διερευνώνται από τον Κλάδο Τροχαίας Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα
Αναζητεί οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία που επιτέθηκαν σε τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Πληροφοριοδότης πίσω από τις συλλήψεις βαρυποινίτη και επιχειρηματιών-Μίλησε για διαμοιρασμό €50,000 εβδομαδιαίως
Σε έξαρση οι απάτες με SMS για δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 2.000 ευρώ από 56χρονο
Σε επίπεδο Κόκκινου Συναγερμού ο κίνδυνος για δασικές πυρκαγιές το Σάββατο
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ