«Ο Γεράσιμος δίνει μάχη»-Συνεχίζει τον αγώνα του ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη

Τον δικό του αγώνα να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει ο Γεράσιμος, ο οποίος ήταν ο μόνος επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας των Τεμπών.

Τη ζωή τους έχασαν 57 άτομα το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Η μεγάλη μάχη που δίνει ο Γεράσιμος

Ο Γεράσιμος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα νοσηλεύτηκε για αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο της Λάρισας. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε ιατρικό κέντρο στη Βοστώνη των ΗΠΑ με στόχο να τού προσφερθεί εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη. Εντούτοις, μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας του δεν επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έκτοτε, νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα του Γεράσιμου

Στο MEGA μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα του Γεράσιμου, Λουκάς Αποστολίδης, για τη μάχη που εξακολουθεί να δίνει μέχρι και σήμερα ο νεαρός.

«Τα πάθη του Χριστού διήρκησαν μία εβδομάδα, τα πάθη του Γεράσιμου πάνε να κλείσουν δύο χρόνια. Είναι σε έναν σκληρό αγώνα με συμπαραστάτες την μάνα ηρωίδα και τον πατέρα ήρωα», είπε και συμπλήρωσε ότι επισκέφθηκε τον Γεράσιμο την Τετάρτη στο Μιλάνο.

«Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι είναι συγκλονιστικό, η καρδιά του χτυπάει με τον ρυθμό των εξελίξεων.

Ο Γεράσιμος δίνει τη μάχη του έχοντας δίπλα του δύο ηρωικές φιγούρες και τα παιδιά της οικογένειας και την μάνα και τον πατέρα.

Δύο χρόνια ο Γεράσιμος δίνει τη μάχη της ζωής του», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υπόθεσης των Τεμπών.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα το φτάσω μέχρι τέλους»
Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας-Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη
Η ώρα της κρίσης-Ανακοινώνεται η απόφαση Δικαστηρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
«Σταυροφόροι» εναντίον ΜΑΤ και θεατών παράστασης στη Θεσσαλονίκη-Η ΕΛΑΣ έκανε χρήση χημικών (vid&pics)
Νέα δραματικά ηχητικά ντοκουμέντα σταθμαρχών από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη-«Θα μας γράψουν οι εφημερίδες»
«Είχα τη στολή για τη δουλειά μου»-Όσα ισχυρίζεται ο 32χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στην Ομόνοια
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βολές κατά του νέου υφυπουργόυ Περιβάλλοντος της Ελλάδας-Αποκαλούσε τα κατεχόμενα «τδβκ»
Επιχείρηση διάσωσης 43 μεταναστών που επέβαιναν σε πλοιάριο στην Κρήτη
Το παρασκήνιο της παραίτησης του υφυπουργού Καινοτομίας στην Ελλάδα-Η υπόθεση «Απόλλων» που έφερε εξελίξεις