Προσωρινό το πρόβλημα συνδεσιμότητας στις διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες

Προσωρινά εκτός λειτουργίας βρίσκονται οι διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες, με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής να αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι "λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι διαθέσιμες οι διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υφυπουργείου "καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση του προβλήματος και επαναφορά των συστημάτων το συντομότερο".

Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και νωρίτερα εντός της ημέρας αλλά οι κυβερνητικές ιστοσελίδες που είχαν επηρεαστεί είχαν επανέλθει. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε εκ νέου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά πολυκατοικία στην Μπερ Σεβά
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο χωρίς να κληρονομήσει τίποτα
Νέα διορία στο διάλογο για ΑΤΑ-Δεν τα βρίσκουν εργαζόμενοι και εργοδότες, η έκκληση προς Κυβέρνηση
Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έγινε ο 43χρονος δολοφόνος στη Λαμία
Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες δίνουν πάνω από 400 πυροσβέστες και οκτώ εναέρια μέσα στη Χίο (pics)
Με μηνύματα αισιοδοξίας στο Προεδρικό ο Χαν-«Η λύση είναι προς το συμφέρον της Κύπρου, της ΕΕ και των γειτόνων»
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Συνολικά 20 πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία
Μήνυμα Τραμπ σε Ιράν και Ισραήλ-«Η εκεχειρία είναι σε ισχύ, μην την παραβιάσετε»