Συνελήφθησαν και δύο 18χρονοι για κλοπή μοτοσικλέτας και ζημιές σε σχολικές καντίνες

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, κλοπής μοτοσικλέτας, πρόκλησης κακόβουλων ζημιών και παράνομης κατοχής περιουσίας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο 18χρονων ανδρών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Με τις δύο νέες συλλήψεις ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για τις πιο πάνω υποθέσεις ανεβαίνει στις τρείς, αφού ήδη τελεί υπό κράτηση 20χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Σήμερα το πρωί οι δύο 18χρονοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 20χρονο για κλοπή μοτοσυκλέτας-Ξάφριζε και σχολικές καντίνες

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις πιο πάνω υποθέσεις, άρχισαν μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας και έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 20χρονου στις 6 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία όπως φέρεται να παραδέχθηκε ο 20χρονος, προέρχονται από τρεις διαρρήξεις, που διαπράχθηκαν σε σχολικές καντίνες και πάρκα στην επαρχία Λευκωσίας, την περίοδο μεταξύ 07/11/2024 και 27/12/2024.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε επίσης, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο 20χρονος, μία μοτοσικλέτα, η οποία είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία στις 27/01/2024.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το σκάφος Madleen-«Πετάνε drones από πάνω μας»
Βγήκε μπροστά ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό, περιμένει την απόφαση Πατριαρχείου-«Έτυχε δικαιότατης δίκης»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι τα Ρωσικά αντίποινα στην Ουκρανία δεν έχουν τελειώσει-Επίκειται πολυδιάστατη επίθεση
Αγωνία για το Madleen-Η Κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή να εμποδιστεί το πλοίο πριν φτάσει στη Γάζα