Τέλος Ιανουαρίου τα εγκαίνια του «προεδρικού»- Θα γίνουν από τον Ταγίπ Ερντογάν

Εντός του τρέχοντος Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί το νέο «προεδρικό μέγαρο» στα κατεχόμενα, δήλωσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ, και τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ δημοσιεύματα προχθές ανέφεραν ότι ο κ. Γιλμάζ απαντούσε σε ερωτήσεις οικονομικών συντακτών στην Κωνσταντινούπολη για τα έργα και την στήριξη που η Τουρκία παρέχει στο ψευδοκράτος, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, είπε, λειτούργησε το νέο τερματικό του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου.

«Πρώτα ο Θεός, ο Πρόεδρός μας θα εγκαινιάσει (το νέο «προεδρικό» συγκρότημα). Στο τέλος Ιανουαρίου θα είναι έτοιμο να εγκαινιαστεί. Περιμένουμε πλέον την επίσημη ημερομηνία που θα γίνει η επίσκεψη του Προέδρου μας για να πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια, δηλαδή θεωρείται ότι το ολοκληρώσαμε» είπε.

Πρόσθεσε ότι πραγματοποιούν έργα σε σχέση με την ενεργειακή ασφάλεια και αξιολογούν εναλλακτικές λύσεις, αναφέροντας επίσης ότι άνοιξαν «στρατιωτικό νοσοκομείο» στην κατεχόμενη Κερύνεια, έκαναν επενδύσεις στην υγεία, την γεωργία και την κτηνοτροφία και παρείχαν στήριξη στα εσπεριδοειδή και στην κτηνοτροφία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)
Παραδόθηκε στον Υφ. Μετανάστευσης το εκσυγχρονισμένο ν/σ για τους πρόσφυγες
Στην τελική ευθεία οι Παγκύπριες Εξετάσεις-Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας
Στα καλύτερα της Ευρώπης το αεροδρόμιο Λάρνακας, σύμφωνα με το ACI Europe
Ανακρίθηκαν ως ύποπτοι νυν Ανώτερη Λειτουργός Φυλακών και Αξιωματικός Ασφαλείας-Τους ενέπλεξε κατάδικος, είπε πως τους είδε να μεταφέρουν έγγραφα
Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα
Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική 90χρονη που παρασύρθηκε από όχημα ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει
Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε ανοικτό χώρο παρά τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας
Στο ΤΑΕ Αρχηγείου με τον δικηγόρο του για ανακριτική κατάθεση ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης
Συγκλονίζει η ιστορία επτάχρονης-Διαγνώστηκε με σπάνιο καρκίνο, πήγε στο Ισραήλ για θεραπεία και πέθανε σε πυραυλική επίθεση