Δύο ανήλικοι και μία γυναίκα στο νοσοκομείο μετά από τα επεισόδια σε δομή στη Λεμεσό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν τρία πρόσωπα το μεσημέρι της Τρίτης, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε δομή ανηλίκων στη Λεμεσό, κατά τα οποία τραυματίστηκε γυναίκα καθώς και δύο ανήλικοι.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομάις που μετέβησαν στο σημείο φαίνεται να κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε δύο ανήλικους και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων. Ταυτόχρονα, γυναίκα η οποία έχει εκφράσει προς τα μέλη της Αστυνομίας παράπονο ότι είχε τραυματιστεί κατά το επεισόδιο, μετέβη επίσης στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης, σε περιοχή στο Ζακάκι, όπου βρίσκεται δομή φιλοξενίας ανηλίκων, αφού περίοικος εξέφρασε παράπονο προς λειτουργούς των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, που εργάζονται στη δομή, για οχληρία από θόρυβο που προκαλούσαν οι ανήλικοι, αριθμός ανηλίκων άρχισαν να οχλαγωγούν και να ρίχνουν πέτρες, λεμόνια και άλλα αντικείμενα προς συγκεκριμένη κατοικία. Κατά το επεισόδιο οχλαγωγίας προκλήθηκε και ζημιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καβγάς έξω από δομή ανηλίκων στη Λεμεσό-Έριχναν λεμόνια και αντικείμενα σε γείτονες

Επενέβησαν περίοικοι, οι οποίοι μετέβησαν στη δομή, όπου σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, ακολούθησε συμπλοκή τους με αριθμό ανηλίκων.

Τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή, όπου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Η ανακοίνωση του ΥΚΕ για το περιστατικό στο Ζακάκι

Σχετική ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό σε δομή ανηλίκων προχώρησαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, κατά την οποία ανέφεραν ότι βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση και συνεργασία με την Αστυνομία και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), ο οποίος διαχειρίζεται τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή Ζακακίου, όπου σημειώθηκε το σημερινό επεισόδιο.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, συνεχίζει η ανακοίνωση, ανταποκρίθηκαν αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μεταβαίνοντας στο σημείο προς διαχείριση της κατάστασης σε συνεργασία με την Αστυνομία και τον ΔΟΜ.

Σε συντονισμό με τον ΔΟΜ, οι ΥΚΕ προχωρούν στις ενδεδειγμένες ενέργειες για την αντιμετώπιση του περιστατικού, αναμένοντας παράλληλα, τα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας, καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Ολοκληρώθηκε η αντεξέταση του γραφολόγου στην υπόθεση της Γερμανίδας σφετερίστριας-«Δεν κατέληξε σε απόλυτο συμπέρασμα»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
Δεν υποχωρεί με τίποτα ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίθεση συνδέσμου μονογονιών σε Νομική-Ζητά επιτροπή εμπειρογνωμόνων για συμμόρφωση με υποδείξεις GREVIO
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λευκωσία (pic)
Έκθεση Κομισιόν: Μεταρρυθμίσεις σε δικαιοσύνη, καταπολέμηση διαφθοράς στην Κύπρο και προκλήσεις στα ΜΜΕ
Ποινή τεσσάρων ετών σε 68χρονο και 67χρονη για απόσπαση 16 χιλιάδων ευρών
Ζήτησε πίστωση χρόνου το Υπ. Δικαιοσύνης για να ετοιμάσει τα νομοσχέδια για τους συμβασιούχους αστυνομικούς