Καταζητείται 24χρονος για τα επεισόδια στο Νίκος Σολομωνίδης στη Λεμεσό-Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, αναφορικά με τα έκτροπα που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, στο κλειστό στάδιο της ΑΕΛ «Νίκος Σολομωνίδης», με την Αστυνομία να δίνει στη δημοσιότητα άλλη μια φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει πως ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Ανδρέα Θεοδώρου, 24 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, κλοπής και παράνομης εισόδου, που διαπράχθηκαν στις 2 Ιανουαρίου 2025, στο κλειστό στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης», στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Επιπρόσθετα οι Αρχές έδωσαν νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα προσώπων που φέρονται να είχαν εμπλοκή στα επεισόδια.

kata1

fw1

pic3

pic5

fwto6

pic2

fwto77

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ένοχος δικηγόρος για απίστευτη απάτη-Εξαπάτησε τον πελάτη του με εταιρεία βιτρίνα και δέσμευσε περιουσία εκατομμυρίων
Αιχμές Δένδια κατά Τουρκίας και εταίρων-«Κανονισμός της Κερκόπορτας ο μηχανισμός SAFE»
Σημαντικές ανισότητες στην απασχόληση βάσει φύλου, καταγωγής και αναπηρίας σε Κύπρο και ΕΕ
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση υλοποίησης του Σχεδίου ΟΙΚΙΑ-Εγκρίθηκαν ακόμη 99 δάνεια προς 4,2 εκ.
Μέχρι 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για εθελούσιο επαναπατρισμό οικογενειών στη Συρία-Επέστρεψαν 2.400
Ευελπιστεί ότι θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα για τον Ιούλιο η Ολγκίν
Συνελήφθη 36χρονος που καταζητείτο για υπόθεση 22 κιλών κάνναβης
Καυστικός ο Αρχιεπίσκοπος για τις αντιδράσεις υπέρ του Τυχικού-Βλέπει παρακίνηση των διαμαρτυρόμενων
ΒΙΝΤΕΟ: Σκότωσαν με χειροβομβίδα Ρώσο αξιωματικό επικεφαλής των αεροπορικών επιδρομών
Μονόωρη αποχή από τα μαθήματα σε Δημοτικό στη Λεμεσό-Διαμαρτύρονται για την απουσία κλιματιστικών