«Χάθηκε» ο Σταυρός στη Δεξαμενή Αθηνών-Στήθηκε επιχείρηση για την ανεύρεσή του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην Δεξαμενή Αθηνών όταν παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των υδάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Επίσκοπος πέταξε τον σταυρό που... δεν ήταν δεμένος στο χέρι του με αποτέλεσμα να πέσει στην δεξαμενή. Έτσι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του που διήρκεσε γύρω στα 20 λεπτά. Ευτυχώς ο Σταυρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε με τη βοήθεια ενός κονταριού.

Δείτε φωτογραφίες

theofaniaapoxi__2_

theofaniaapoxi__3_

theofaniaapoxi__4_

theofaniaapoxi__5_

«Η Ελλάδα, αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν φάρο σταθερότητας σε έναν ασταθή κόσμο και δρομολογεί την πρόοδο σε ένα περιβάλλον καθήλωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την τελετή Καθαγιασμό των Υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στην Δεξαμενή στο Κολωνάκι.

theofaniaapoxi__1_

Στη Δεξαμενή για τα Θεοφάνια, βρέθηκαν επίσης, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης, Θάνος Πλεύρης και Παύλος Γερουλάνος, καθώς και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απίστευτη ιστορία-Όταν χρειάστηκε μπουλντόζα για να βρεθεί ο σταυρός των Θεοφανείων στην Ελλάδα

Δειτε Επισης

Το 13% των εργαζομένων απουσίασαν από τη δουλειά λόγω ψυχολογικής πίεσης-Τι δείχνει έρευνα στην Κύπρο
Στο νοσοκομείο η 34χρονη που σκότωσε και έθαψε στην αυλή του σπιτιού τον σύντροφό της
Πώς απαντά ο Δήμος Λευκωσίας για τις αυξήσεις στην Έγκωμη-«Εγκρίθηκαν συντριπτικά, όχι ελαφρά τη καρδία»
Στο τελικό στάδιο η διαβούλευση για το νομοσχέδιο για το επίδομα τέκνου, καθυστέρηση για το μονογονεϊκό
«Ο Θεός αργεί, αλλά δεν ξεχνά»-Ξεσπά η οικογένεια της Ζενέιντα που κάηκε ζωντανή από τον γείτονά της
Σε πέραν των 300 σχολείων τα απειλητικά email-Στάλθηκαν και σε άλλες χώρες παρόμοια μηνύματα
Μεθυσμένος τελωνειακός στην Ιαπωνία έχασε έγγραφα με πληροφορίες για πάνω από 100 ύποπτους
Πέντε συγκεκριμένες προτάσεις κατέθεσε ο Πρόεδρος στη Ντι Κάρλο-Πώς απαντά στον αδιάλλακτο Ταταρ
Χαλαζόπτωση και ομίχλη προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο-Συστήνει προσοχή η Αστυνομία
Συγκεκριμένα κίνητρα για αύξηση αιγοπρόβειου γάλακτος για το χαλούμι-«Δεν θα φέρει αποτέλεσμα από τη μία μέρα στην άλλη»