Συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Αυστραλία-Νεκροί και οι δύο επιβαίνοντες

Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες -πιλότος και επιβάτης- σε μικρό αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη το Σάββατο στα ανοικτά των ακτών της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπως ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε μικρή απόσταση από την ακτή, κοντά στην πόλη Ναμπάκα Χεντς, περίπου 400 χιλιόμετρα βόρεια του Σίδνεϊ.

Ένα ελικόπτερο και σκάφη της ακτοφυλακής συμμετείχαν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους εντοπίστηκαν σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου από την ακτή, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Σε συνεργασία με την εθνική υπηρεσία ασφάλειας των μεταφορών (ATSB), η αστυνομική διεύθυνση της πολιτείας διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time
Νέα έρευνα την Τουρκία εναντίον Ιμάμογλου για πλαστό πτυχίο
Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του 19χρονου Σύρου δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο
Το Associated Press μηνύει τον Λευκό Οίκο για τον αποκλεισμό του από τις ενημερώσεις Τραμπ