Υπάλληλος φύλαξης καταστήματος έσωσε τουρίστες από ληστή στην Αθήνα-«Μου είπε 'έλα να σε καρφώσω'»

Υπάλληλος φύλαξης καταστήματος αρτοποιίας στην Ομόνοια δε δίστασε «να τα βάλει» με ληστή προκειμένου να σώσει δυο τουρίστριες.

Σύμφωνα με το Star, o υπάλληλος διακινδύνεψε την σωματική του ακεραιότητα και «τα έβαλε» με κακοποιό που προσπάθησε να ληστέψει δυο τουρίστριες στην Ομόνοια.

«Ήταν προκλητικός. Μου είπε, "έλα κάτω να σε καρφώσω''»

«Βλέπω με την άκρη του ματιού μου ότι κάνει κίνηση με το χέρι του και τραβάει ένα κατσαβίδι. Ήταν προκλητικός. Μου είπε, "έλα κάτω να σε καρφώσω". Του λέω έλα πάνω να με καρφώσεις. Μου λέει θα ξανάρθω, λέω θα σε περιμένω», ανέφερε ο υπάλληλος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος ληστής πιθανότατα παρακολουθούσε τα θύματά του πριν χτυπήσει. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε αρπάξει από έναν τουρίστα το κινητό του τηλέφωνο. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον κακοποιό.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Blame game Ινδίας-Πακιστάν για την παραβίαση της εκεχειρίας-Διχάζει ο ρόλος των ΗΠΑ και τα πυρηνικά
Ζητούν άμεση εμπλοκή Αστυνομίας για τη σύλληψη τ/κ που έκλεβαν ζώα οι Κυνηγοί-Βγαίνουν ξανά στους δρόμους
Τριαντάχρονος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση προσώπου 11 χρόνια αφότου πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του
Την επανεκκίνηση στις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα χαιρετίζει ο Τραμπ-«Σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος»
Μεταμεσονύκτια ρελάνς Πούτιν στο τελεσίγραφο για εκεχειρία-Πρότεινε άμεσες διαπραγματεύσεις με Ουκρανία στην Τουρκία
Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Ο Πούτιν πρότεινε την έναρξη άμεσων διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία την Πέμπτη στην Τουρκία
Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι 297 Συμβασιούχοι Αστυνομικοί-«Θα πεταχτούν περίπου 12 εκατομμύρια στον κάλαθο;»
Κόβουν το «απροσδιόριστο φύλο» από το Tax For All-«Σε 20 περιπτώσεις δεν το δεχθήκαμε, χρησιμοποιήσαμε την ταυτότητα»
Ξεχασμένη... παραγγελία τα μέτρα για τις επιθέσεις σε διανομείς φαγητού-Σχεδόν 50 υποθέσεις σε οκτώ μήνες