Οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν απειλητικά προς τους Ομονοιάτες μετά τον αγώνα-Τραυματίστηκε αστυνομικός

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 24 ετών, για αυτόφωρα αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, κατά την επέμβαση τους για καταστολή οχλαγωγίας, που σημειώθηκε μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οχλαγωγίας, τραυματίστηκε μία αστυνομικός, μέλος αντιοχλαγωγικής ομάδας της ΜΜΑΔ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, γύρω στις 9.45 το βράδυ της Παρασκευής, αριθμός 50 περίπου οπαδών της ομάδας της ΑΕΚ, από την ανατολική πλευρά του σταδίου, κινήθηκαν απειλητικά προς οπαδούς της ομάδας της Ομόνοιας, στη βόρεια πλευρά του σταδίου, προσπαθώντας να μετακινήσουν τα κινητά μεταλλικά κιγκλιδώματα, που στο πλαίσιο των μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, είχαν τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του σταδίου.

Αντιοχλαγωγική ομάδα της ΜΜΑΔ επενέβη και ανέκοψε τους οπαδούς, καταστέλλοντας άμεσα την οχλαγωγία. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου άντρα, για τα αυτόφωρα αδικήματα της οχλαγωγίας, της απόκρυψης προσώπου, της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, καθώς και της αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη του.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της οχλαγωγίας, μία αστυνομικός, μέλος της ΜΜΑΔ, τραυματίστηκε από τη πτώση κινητού μεταλλικού κιγκλιδώματος. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχε ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί οίδημα στο πρόσωπο, στην περιοχή του δεξιού ματιού. Η αστυνομικός έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά πάντων για τα επεισόδια τη Λακαταμία-«Τα αποτελέσματα της Αστυνομίας είναι πενιχρά»
Σε διαθεσιμότητα δόκιμη Αστυνομικός για την υπόθεση με τα έγγραφα σε οικία δεσμοφύλακα
Στην Εντατική 19χρονος μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι-Όχημα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του νεαρού
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 21χρονου στη Λευκωσία
Κατέθεσε στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ ο Αλέξανδρος Λούγκου-Ακολουθούν Βαφεάδης, Καρούσος και Αναστασιάδου
Ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος από το πρωί της Παρασκευής
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην κατεχόμενη Καρπασία
Βανδαλισμούς σε οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων καταγγέλλει το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του