Εγκλωβισμένος για τρίτη μέρα ο οδηγός στην τρύπα που «κατάπιε» το φορτηγό του

Μάχη για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του φορτηγού το οποίο έπεσε σε τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα συνέχισαν να δίνουν και την Πέμπτη (30/1) οι Αρχές στην Ιαπωνία.

Μάλιστα σε μία προσπάθεια να διευκολύνουν το έργο των σωστικών συνεργείων οι Αρχές ζήτησαν από 1,2 εκατομμύρια κατοίκους σε 12 πόλεις το ανατολικό τμήμα της επαρχίας Σαιτάμα να περιορίσουν την κατανάλωση νερού για να μην αυξημένη πίεση στο σύστημα των αγωγών.

Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι η τρύπα μεγαλώνει, καθώς και η τελευταία φορά που ο 74χρονος οδηγός έδωσε σημάδια ζωής ήταν το απόγευμα της Τρίτης.

Το ατύχημα έγινε την Τρίτη (28/1) το πρωί στο Γιασίο, προάστιο στο βόρειο Τόκιο, όταν άνοιξε γιγαντιαία τρύπα, βάθους έξι μέτρων, καταπίνοντας το φορτηγό μαζί με τον 74χρονο οδηγό του.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής επισήμανε πως οι κάτοικοι του προαστίου σε ακτίνα διακοσίων μέτρων απομακρύνθηκαν εσπευσμένα.

Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

Το Reuters «σφάζει» Τραμπ για το επιλεκτικό κόψιμο ΜΜΕ-Η εκπρόσωπος του Λ. Οίκου θα αποφασίζει ποιος θα τον ρωτά
Το μεγαλύτερο μαζικό «μπουγέλο» του κόσμου-Ένα πολύ διαφορετικό φεστιβάλ
Εκκενώθηκε το δικαστικό μέγαρο του Παρισιού λόγω απειλής για βόμβα
Έπαινοι Πούτιν στον Έλον Μασκ επειδή «είναι τρελαμένος» με τον Άρη
Πάνω από 400.000 παιδιά στη Συρία κινδυνεύουν από σοβαρό υποσιτισμό μετά την αναστολή της αμερικανικής βοήθειας
Νέα προειδοποίηση για το Ιράν-«Δεν απέχει πολύ από το να αποκτήσει ατομική βόμβα»
Οι όροι της Κίνας για την έναρξη διαλόγου με τις ΗΠΑ για τους δασμούς-«Να σέβεστε» λέει το Πεκίνο
Ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη Γάζα και το παλαιστινιακό ΥΠΕΞ καταδικάζει «την προκλητική εισβολή» του
Γιατρός κατηγορείται για τη δολοφονία 15 ασθενών του με κοκτέιλ θανατηφόρων φαρμάκων
Το βρετανικό Ανώτατο έκρινε ότι έκρινε ότι οι όροι «γυναίκα» και «φύλο» αναφέρονται σε βιολογική γυναίκα και βιολογικό φύλο