Υπό τετραήμερη κράτηση 68χρονο για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 68 ετών, από την Αθηένου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια έρευνας που διενεργήθηκε σε υποστατικό του 68χρονου, σε αγροτική περιοχή στην Αθηένου, εντοπίστηκαν δύο τρακτέρ, ένας γεωργικός γερανός και δύο γεννήτριες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε πως ο αριθμός αναγνώρισης των τρακτέρ ήταν σβησμένος με σμιρίλιο.

Ο 68χρονος ισχυρίστηκε ότι τα τρακτέρ τα αγόρασε από πρόσωπο που γνωρίζει, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο περιήλθαν στην κατοχή του, ενώ δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, και ανακρινόμενος προέβαλε ορισμένους ισχυρισμούς. Ταυτόχρονα υπέδειξε άλλο υποστατικό του σε αγροτική περιοχή της Αθηένου όπου εντοπίστηκαν δύο γεννήτριες για τις οποίες ισχυρίστηκε πως τις αγόρασε από το ίδιο πρόσωπο.

Ο ύποπτος υπέδειξε στην Αστυνομία και άλλο υποστατικό του στην ίδια αγροτική περιοχή, χωρίς να δώσει συγκατάθεση για έρευνα, ωστόσο αναμένεται να ερευνηθεί και αυτό το υποστατικό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη σύλληψη για την υπόθεση αυτή. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών. 

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο