Στο κελί για 12 χρόνια 56χρονη που ήρθε στην Κύπρο με 2 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές της

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε γυναίκα ηλικίας 59 ετών, σε ποινή φυλάκισης 12 ετών, αφού την βρήκε ένοχη, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η υπόθεση αφορούσε την κατοχή κοκαΐνης, βάρους 2 κιλών και 116 γραμμαρίων περίπου, η οποία εντοπίστηκε σε τσάντα που είχε στην κατοχή της η 59χρονη, κατά την άφιξη της από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήρθε στην Κύπρο με κοκαΐνη στην τσάντα της-Χειροπέδες σε 58χρονη (pics)

Υπενθυμίζεται πως, τα ξημερώματα στις 4 Οκτωβρίου 2024, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων, ανέκοψαν για έλεγχο, γυναίκα ηλικίας 58 ετών, η οποία μόλις είχε αφιχθεί από το εξωτερικό, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκε στη τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή της η 58χρονη, μια νάιλον συσκευασία, περιτυλιγμένη με μαύρη κολλητική ταινία, η οποία περιείχε άσπρη σκόνη κοκαΐνη, βάρους 2 κιλών και 116 γραμμαρίων.

Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας).

Δειτε Επισης

Άφησαν αναμμένο κερί και προκλήθηκε πυρκαγιά σε οικία-Δεν κινδύνευσαν οι ένοικοι
ΒΙΝΤΕΟ: Κατσίκες παγιδεύτηκαν σε σπηλιά στα Λύμπια-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Δραματική κατάσταση στη Γάζα, ασθενείς με εγκαύματα υπομένουν χωρίς φάρμακα-«Ίσως φάμε άμμο»
Στους 25 οι νεκροί, 1.000 οι τραυματίες από την έκρηξη στο Ιράν-Ανάφλεξη καυσίμων η πιθανή αιτία
Πώς γίνεται η μυστική εκλογή του Πάπα στο Κονκλάβιο-Ο λευκός καπνός και οι άγνωστοι Ποντίφικες
Ψάχνουν τα αίτια πίσω από τη λογομαχία που κατέληξε σε φόνο οι Αρχές-Διερευνούν αν είχαν διαφορές οι δύο
Άστραψε και βρόντηξε ο Πούτιν μετά τη συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι-Οι απειλές για κυρώσεις
Τα φορτώνει όλα στον 41χρονη η 26χρονη για τα ναρκωτικά, παραδέχθηκε ότι τον έκρυβε ο 26χρονος
Μόλις είχε σχολάσει και επέστρεφε στην οικία της η άτυχη Ξένια-Θρήνος για την 21χρονη
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)