Ασυνείδητη μητέρα μέθυσε και συγκρούστηκε με όχημα-Είχε στο αυτοκίνητο το δίχρονο παιδί της

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για αυτοκίνητο που πιθανόν να οδηγείται από μεθυσμένο οδηγό, στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή όπου εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω όχημα.

Η 44χρονη οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 92μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα είχε εμπλακεί προηγουμένως σε οδική σύγκρουση με άλλο όχημα, από την οποία δεν προέκυψαν τραυματισμοί.

Να σημειωθεί ότι, στο όχημα βρισκόταν επίσης, το δίχρονο παιδί της 44χρονης, το οποίο με τη συγκατάθεση της, παραλήφθηκε από κοινωνική λειτουργό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διόρισε επίσημα την Ολγκίν ως προσωπική του απεσταλμένη για το Κυπριακό ο ΓΓ του ΟΗΕ
Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ-«Το ΑΚΕΛ αντι να επιτίθεται με ύβρεις, να εξηγήσει στο λαό τη στάση του»
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Στουτγκάρδη-Αναφορές για τουλάχιστον οκτώ τραυματίες
Σύλληψη επιβάτη που προκαλούσε οχληρία σε πτήση από Gatwick προς Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για την επίσκεψη ΠτΔ στο Ισραήλ
Χάθηκαν τα ίχνη του 82χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου από τη Λεμεσό (pic)
Συνελήφθη 16χρονος που διέφυγε κατά τα επεισόδια με εικοσι κουκουλοφόρους στη Λεμεσό
Απαντά για τις τουρκικές προκλήσεις ο ΠτΔ-«Πριν την Γενεύη έλεγαν ότι δεν ήθελαν διορισμό προσωπικού αντιπροσώπου»
Διαψεύδει ο Τατάρ για αλλαγή του ονόματος του ψευδοκράτους από Ερντογάν-«Απαιτείται "λαϊκή βούληση"»
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκαν παράκτιες περιοχές στη Χιλή μετά τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ