Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 80χρονο στην Πάφο-Προσέκρουσε σε διάβαση και αναποδογυρίστηκε το όχημα του

Τρείς μόλις μέρες μετά την έλευση του νέου έτους, σημειώθηκε η πρώτη τραγωδία στους Κυπριακούς δρόμους, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Χατζηγαβριήλ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον δρόμο Πάφου-Λεμεσού. Το όχημα του ηλικιωμένου οδηγού χτύπησε σε πλαστική πινακίδα και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού, όταν στην προσπάθεια του ο 80χρονος να εξέλθει από τον αυτοκινητόδρομο στην έξοδο προς Αγία Βαρβάρα προσέκρουσε αρχικά σε πλαστικό σηματοδότη και ακολούθως το αυτοκίνητό του έπεσε στο αυλάκι στη δεξιά πλευρά του δρόμου».

Στη συνέχεια το όχημα ακολούθησε πορεία 100 περίπου μέτρων, κατά μήκος του δρόμου και προσέκρουσε σε τσιμεντένια διάβαση με αποτέλεσμα να ανατραπεί, όπως σημείωσε.

«Από τη σύγκρουση ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και απεγκλωβίστηκε από τη πυροσβεστική υπηρεσία. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του», σημείωσε ο κ. Νικολάου.

Ο ηλικιωμένος οδηγός έφερε ζώνη ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας