Τραυματίστηκε ελαφρά ο αστυνομικός από τη ρίψη φωτοβολίδων στη Λεμεσό-Ψάχνουν τους ταραξίες οι Αρχές

Ελαφρά τραύματα υπέστη ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα, πριν τον του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα στο Αλφαμέγα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της ομάδας του Απόλλωνα, στο στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ, μέλη της Αστυνομίας, που συνόδευαν την αποστολή, δέχθηκαν αριθμό ναυτικών φωτοβολίδων, που ρίχθηκαν από άγνωστα πρόσωπα. Μια εξ αυτών κτύπησε μοτοσικλετιστή της Ομάδας Ζ, ο οποίος συνόδευε με την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα το λεωφορείο της αποστολής. Ως αποτέλεσμα ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ προκλήθηκε ζημιά στο κάθισμα της μοτοσικλέτας.

Η αποστολή της ομάδας του Απόλλωνα, αφίχθηκε κανονικά στο γήπεδο όπου διεξήχθη ο αγώνας. Το εν λόγω μέλος της Αστυνομίας, επισκέφθηκε αργότερα γιατρό, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη οξύ ακουστικό τραύμα και ελαφρύ έγκαυμα στο δεξιό γοφό. Αφού έτυχε περίθαλψης, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και άδεια ασθενείας πέντε ημερών.

mel1

Επίσης, λίγο μετά τις 8μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστα πρόσωπα, εισήλθαν στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ Λεμεσού («Νίκος Σολομωνίδης») και προκάλεσαν ζημιές. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν προκαταρκτικές εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, σε βιτρίνες τροπαίων, αθλητικό εξοπλισμό και ρουχισμό, άγνωστης αξίας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, για να συνεχιστούν οι εξετάσεις σήμερα το πρωί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνούν τις δύο υποθέσεις.

Για τα πιο πάνω περιστατικά ο Αρχηγός Αστυνομίας, διέταξε την διεξαγωγή έρευνας ώστε να καταδειχθούν επακριβώς οι συνθήκες οι οποίες επέτρεψαν την δημιουργία τους και των καταλογισμό ευθυνών, που πιθανό να προκύψουν.  

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα διεξήχθη κανονικά στο στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ, στην παρουσία περίπου 5000 φιλάθλων, χωρίς την πρόκληση οποιουδήποτε επεισοδίου.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης αστυνόμευσης του αγώνα, σύμφωνα με την Αστυνομία, εργάστηκαν συνολικά 182 μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επιφορτίστηκαν με την αστυνόμευση των χώρων στου σταδίου, αλλά και την επιτήρηση διαφόρων σημείων στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τροκοκρατία και κατασκοπεία-Τέθηκε υπό κράτηση
Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις από τη σορό άνδρα στην Αγία Νάπα
Χειροπέδες σε 23χρονο για υπόθεση ληστείας-Έγινε καταγγελία για επίθεση με ρόπαλα και κλοπή κινητού τηλεφώνου
Εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Ορούντα
Πυρκαγιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν υπάλληλοι-Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών, όπλου και φυσιγγίων στη Λεμεσό
Καταδίωξη οχήματος με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα αργότερα
Ψάχνει τη διαρροή των στοιχείων των πρωταγωνιστών του ροζ βίντεο η Λοϊζίδου-Ζητά απαντήσεις από Αστυνομία
Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Κακής ποιότητας το απολυτήριο Γιαννάκη-Δεν ξεκαθάρισε από το γραφολογικό έλεγχο αν ήταν πλαστό