Καταζητείται 23χρονος Σύρος για την απόπειρα φόνου στον Κόρνο (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του HARB AHMAD, 23 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας για φόνο, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2025, στο χωριό Κόρνος, της επαρχίας Λάρνακας, με θύμα 30χρονο. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ήδη και τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα.

AHMAD-HARB

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Υπενθυμίζεται πως το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 25 και 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 30χρονου στον Κόρνο, που διενεργήθηκε στις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος, μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη χθες Δευτέρα, γύρω στις 12 το μεσημέρι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του. Εξάλλου γύρω στις 9 χθες το βράδυ συνελήφθη στη Λάρνακα, άντρας, 24 ετών, επίσης μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 24 ετών, που συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου σε οικία σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες οι δύο που συνελήφθησαν για την απόπειρα φόνου στον Κόρνο

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Νεκρό βρέφος που ξεχάστηκε για ώρες σε όχημα
Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό
Κλείνουν οι δρόμοι σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εκδηλώσεων διαμαρτυρίας
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ζήτησε ενημέρωση για το θάνατο του 12χρονου ο Δαμιανός-Θα μεταφερόταν το πρωί στο Ισραήλ αλλά δεν πρόλαβε
Ζητά απομάκρυνση μεταναστών από την τουριστική ζώνη ο Δήμος Παραλιμνίου Δερύνειας
Ζυμώματα Αρναούτη για αναδιοργάνωση της Αστυνομίας-Στην ακίδα οργανωμένο έγκλημα, βία στα γήπεδα και διαφθορά