Εγκεφαλικά νεκρός ο τρίχρονος που χτυπούσαν μητέρα και πατριος-Μη αναστρέψιμη η κατάστασή του

Μη αναστρέψιμη φαίνεται ότι είναι η κατάσταση του τρίχρονου που κακοποιούνταν από την 26χρονη μητέρα και τον 44χρονο πατριό του στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive, το αγοράκι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Το παιδί έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πλήθος εκχυμώσεων κι εκδορές. Ήδη έχει χειρουργηθεί για κάποια από τα τραύματα του και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Χαλκιαδάκη, το παιδί φτάνοντας στο νοσοκομείο είχε βαριά κλινική εικόνα.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν, βρέθηκε ένα μεγάλο υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Οδηγήθηκε επειγόντως το χειρουργείο, έγινε παροχέτευση του αιματώματος και το παιδί νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με την κατάσταση του σήμερα να είναι εξαιρετικά βαριά» είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Χαλκιαδάκης, συμπληρώνοντας ότι ο ιατροδικαστής έχει ήδη κάνει την έκθεση του. «Κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο» διευκρίνισε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

Υπενθυμίζεται ότι το τριών ετών αγοράκι μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το σπίτι που διέμενε στη Θέρισο Ηρακλείου μετά από κλήση που έγινε από περίοικους.

«Υπάρχει αναφορά ότι ο σύντροφος της γυναίκας ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών», ανέφερε μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Πηγή: Το Βήμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Bίντεο σοκ από τη σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στην Πάτρα-Παραβίασε την κλειστή μπάρα ο οδηγός
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
Τραγωδία στο Νοσοκομείο Νίκαιας-Τραυματιοφορέας πέθανε καθώς μετέφερε ασθενή στα Επείγοντα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας του Αιγύπτιου - Έκανε live στο Facebook όταν τον πυροβόλησαν
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Χίο από τον «ιπτάμενο» ιερέα
Το συγκλονιστικό βίντεο της κόρης του 50χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών που δολοφόνησε ο 75χρονος στην Εύβοια
Εν ψυχρώ εκτέλεση Αιγύπτιου στην Καλλιθέα-Τον πυροβόλησαν σε κεφάλι και λαιμό
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση με το έθιμο του «σεισμού» στη Ζάκυνθο
Μωράκι βιάστηκε να έρθει στον κόσμο-Γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο στην Αρτέμιδα η μητέρα