Συνελήφθη ο δράκος του Περιστερίου-Του έβαλαν... δόλωμα γυναίκες αστυνομικούς

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από τις αστυνομικές Αρχές ο άντρας - αιγυπτιακής καταγωγής - που, σύμφωνα με καταγγελίες, επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και παρενοχλούσε περαστικούς.

Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές είχαν βάλει δόλωμα γυναίκες αστυνομικούς και όταν εκείνος τις αντιλήφθηκε, ακολούθησε μια από αυτές, με συνέπεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, μια νεαρή γυναίκα είχε ζήσει στιγμές τρόμου όταν, επιστρέφοτνας από τη δουλειά της, ένας άγνωστος άνδρας την ακολούθησε με κατεβασμένο το παντελόνι του, από τη στιγμή που πάρκαρε το αυτοκίνητό της μέχρι την είσοδο του σπιτιού της, στην περιοχή του Άλσους Περιστερίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το ίδιο άτομο είχε εμφανιστεί ξανά στο Άλσος Περιστερίου και είχε προβεί σε ανάλογες επιθέσεις σε γυναίκες, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία στην τοπική κοινότητα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης
Έδωσε πληροφορίες σε Γεραπετρίτη με εκκλησίες που είναι στόχοι του ISIS oΠατριάρχης Θεόφιλος
Σήμερα η πρόταση της ευρωπαίας Εισαγγελέως για τους «7» στο Εφετείο της Αθήνας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ