Διάρρηξαν οικία στην Πάφο και άρπαξαν τιμαλφή-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 34 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή των υπόπτων, περιουσία που είχε κλαπεί από κατοικία, μετά από διάρρηξη της.

Οι 37χρονος και 34χρονος ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, γύρω στις 7.15 χθες το βράδυ, σε περιοχή στην Πάφο, όπου διακινούνταν με αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο ανευρέθηκαν στην κατοχή τους, διάφορα κοσμήματα, όπως δακτυλίδια, σκουλαρίκια, και ρολόγια, για την κατοχή των οποίων οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αργότερα, γύρω στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, ζεύγος τουριστών, κατήγγειλαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, τη διάρρηξη της κατοικίας όπου διαμένουν στην περιοχή Πέγειας. Σύμφωνα με την καταγγελία, η διάρρηξη διαπράχθηκε το απόγευμα της Κυριακής και από την κατοικία κλάπηκαν χρυσαφένια κοσμήματα και ρολόγια.

Στους δύο παραπονούμενους, υποδείχθηκαν τα κοσμήματα που είχαν ανευρεθεί στην κατοχή των δύο υπόπτων και αυτοί τα αναγνώρισαν ως την περιουσία τους που είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη της κατοικίας τους.

Εναντίον του 37χρονου και του 34χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έντονη συζήτηση στο ΣΑ του ΟΗΕ για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν, εκτόξευση βαριών κατηγοριών
Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών, όπλου και φυσιγγίων στη Λεμεσό
Το Ιράκ δηλώνει ότι 50 πολεμικά αεροσκάφη Ισραήλ παραβίασαν τον εναέριο χώρο του
Επιχείρηση-μαμούθ στον Ειρηνικό-Κατασχέθηκαν 6,3 τόνοι κοκαΐνης και έγιναν 17 συλλήψεις
Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες
Καταδίωξη οχήματος με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα αργότερα
Ελεύθερος αφέθηκε μετά από 3 μήνες σε κέντρο κράτησης μεταναστών ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής του Κολούμπια
LIVE: Ισραηλινή επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισφαχάν-Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ
Έστρωσε το χαλί στον Οδυσσέα η Αστυνομία, κεφαλαιοποιεί τους λανθασμένους χειρισμούς
Η άμεση εμπλοκή Βρετανών από το Ακρωτήρι, η μάχη επιβίωσης του Ισραήλ και η πυρηνική απειλή για την Κύπρο