Δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας ο 50χρονος Iulian, από την πρόσκρουση εκσφενδονίστηκε από το όχημα

Νέα στοιχεία προέκυψαν αναφορικά με το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στον παλαιό δρόμο Χοιροκοιτίας – Ζυγίου, με θύμα τον 50χρονο Iulian Filip, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον δρόμο για το μεροκάματο.

DOC.20250126.7897334.thanatiforo-larnaka

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον δρόμο για το μεροκάματο έχασε τη ζωή του ο 50χρονος στην Επαρχία Λάρνακας

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χριστόδουλο Κόνσολο, από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος Iulian Filip αναχώρησε με το ιδιωτικό του όχημα από την οικία όπου διαμένει στη Χοιροκοιτία, γύρω στις 23:15 το βράδυ του Σαββάτου, με σκοπό να μεταβεί στην εργασία του που είναι στην περιοχή του Βασιλικού. Οδηγώντας τον παλαιό δρόμο Χοιροκοιτίας- Ζυγίου, μετά το ύψος της παρόδου που οδηγεί στον Ψεματισμένο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε σε ανάχωμα και ανατράπηκε επανειλημμένα σε χωράφι. Το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και από την πρόσκρουση, εκσφενδονίστηκε από το όχημα.

cats_HzZpBPa.width-800

Υπενθυμίζεται ότι, ο 50χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 7:30 π.μ. σήμερα, αναίσθητος σε χωράφι κοντά στον παλαιό δρόμο Χοιροκοιτίας – Ζυγίου, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε χτυπημένο το αυτοκίνητό του. Στη σκηνή είχε κληθεί ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

cats3

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 50χρονο στη Λάρνακα-Ανατράπηκε σε χωράφι το όχημα του (pics)

Δειτε Επισης

Τροχαίο με μοτοσικλέτα και ποδήλατο στον Στρόβολο
Να αποκατασταθεί αμέσως η ανεμπόδιστη είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα ζητά ο ΟΗΕ
Το Δικαστήριο απέρριψε αγωγή κατά Δήμου Πάφου για το «Χάνι του Ιμπραήμ»
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα φωνάζει επειδή η ΕΕ δεν κάνει μέλος την Τουρκία-«Μπορείτε πλέον να είστε ο πιο ισχυρός»
«Επιβεβλημένη» θεωρεί η Βουλή την… luxury αναβάθμιση της καντίνας-Υπηρεσιακές οι αποφάσεις για ξενοδοχεία
«Ένας στους δύο στην Κύπρο δεν καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις»-Ζητούν εφαρμογή της οδηγίας
Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας μετά την αποχώρηση των ακροδεξιών από την Κυβέρνηση
Σημαντική κάμψη στις πωλήσεις ακινήτων στα κατεχόμενα-Αφαιρούν το «είδος τίτλου ιδιοκτησίας» οι κτηματομεσίτες
Δεκαπλασιάστηκαν οι κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας-Έσοδα €40 εκατομμυρίων
«Ύποπτο» δέμα στις Βρυξέλλες έθεσε σε συναγερμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή