Δυο οι πυροβολισμοί που ρίχτηκαν κατά της οικίας στη Λεμεσό-Λαμβάνονται καταθέσεις και αξιολογούνται τεκμήρια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού για τους πυροβολισμούς που ρίχθηκαν κατά οικίας 52χρονου Ελληνοκύπριου τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Όπως προκύπτει, ο δράστης έριξε δύο πυροβολισμούς με πιστόλι και στη συνέχεια διέφυγε πεζός από το σημείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σκηνή έχει αποκλειστεί, ενώ από το σημείο περισυνελέγησαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως ο δράστης καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να φεύγει από το σημείο πεζός, ενώ έφερε κουκούλα. Οι πυροβολισμοί έπληξαν αλουμίνια φυλλαράκια παραθύρου δωματίου, το οποίο χρησιμοποιείται σαν αποθήκη.

Επιπλέον, οι ανακριτές λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο παραπονούμενος, ο οποίος είναι πρόσωπο γνωστό στις Αρχές.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού να επιχειρούν, μέσα από τα τεκμήρια και τις καταθέσεις, να φθάσουν στα ίχνη του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λακατάμια-Στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών
«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου