Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα με διαφορά δεκαπέντε λεπτών-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο οχήματα στη Λάρνακα, με διαφορά δεκαπέντε λεπτών, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στη Λάρνακα. Στο σημείο έσπευσαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών από την Πυροσβεστική και διαπιστώθηκε πως το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 2:26, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε νέα κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στη Λάρνακα, όπως είχε αναφέρει ο κ. Κεττής.

Στο περιστατικό ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπίστωσαν πως το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής.

Ο κ. Κεττής σημείωσε πως τα αίτια των πυρκαγιών αναμένεται να διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Πασχαλινό επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Πρόεδρος
Μαθητής στη Θεσσαλονίκη έστελνε σε φίλους του γυμνές φωτογραφίες ανήλικης
Απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 16χρονος-Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια των πολιτών
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η διάσωση γυναίκας μετά από 60 ώρες στα συντρίμμια ξενοδοχείου στη Μιανμάρ
Μαινόμενος 51χρονος προκάλεσε χάος σε Αστυνομικό Τμήμα στο Κορωπί-«Σαν θηρίο άρχισε να μου χτυπά το κεφάλι»
Για να σπάσουν το «εκατοστάρι» έκαναν χαμό στην Αγία Φύλα οι νεαροί
Πέντε πρόσωπα μπούκαραν και λήστεψαν φούρνο στη Λάρνακα
Ο στρατός της Μιανμάρ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς παρά την κρίση μετά τον σεισμό
Τέσσερις συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό παικτών του Παφιακού-Αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο
Παρανάλωμα του πυρός κτηνοτροφική μονάδα στη Δρομολαξιά-Διερευνώνται τα αίτια