Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Κλειστή είναι γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Πέμπτης, η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αεροδρομίου Λάρνακας, προς την λεωφόρο Ελλάδος, στην Αραδίππου, στην κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, λόγω ανατροπής και ακινητοποίησης αυτοκινήτου, στο σημείο της εξόδου.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και παροχή βοήθειας. Οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου από την προηγούμενη έξοδο προς Αραδίππου ή μέσω του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί κατά πόσον έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κατέρρευσε η υπόθεση βιασμού 20χρονης Βρετανίδας, αθώοι και οι πέντε Ισραηλινοί-Κρίθηκε αναξιόπιστη η παραπονούμενη
Καταθέτουν επιβάτες του Ιntercity για το δυστύχημα των Τεμπών–Κρίσιμες απολογίες εντός της εβδομάδας
Φωτιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου-Έκλεισαν οι λωρίδες και στις δυο κατευθύνσεις
Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Σκαρίνου-Απεγκλωβίστηκε ένας οδηγός, προσπάθεια και για τον δεύτερο
Ένα μήνα παράταση για αποπληρωμή των εξωδίκων από τις κάμερες τροχαίας
Η Μαρίν Λεπέν καταδικάστηκε για κατάχρηση δημοσίου χρήματος-Απαγόρευση συμμετοχής στις προεδρικές εκλογές
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίo με τη εμπλοκή δυο φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού-Βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες
Από 190 ευρώ στα 250 αυξάνεται το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους-Οι προϋποθέσεις που τίθενται
Αποχωρεί ο Χαμπουλάς από τον ΔΗΣΥ-«Δεν μπορώ και δεν πρόκειται ποτέ να συμπορευθώ με επιλογές που δεν με εκφράζουν»
Τροποποιήσεις στο μητρώο αγροτών με απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου