Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Κλειστή είναι γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Πέμπτης, η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αεροδρομίου Λάρνακας, προς την λεωφόρο Ελλάδος, στην Αραδίππου, στην κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, λόγω ανατροπής και ακινητοποίησης αυτοκινήτου, στο σημείο της εξόδου.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και παροχή βοήθειας. Οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου από την προηγούμενη έξοδο προς Αραδίππου ή μέσω του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί κατά πόσον έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντός Ιουλίου οι τελικές αγορεύσεις για την Γεμανίδα που κατηγορείτο για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Αναφορές σε νέα στοιχεία από τον συνήγορο του Κομμωτή για το διπλό φονικό που διέπραξε-Κατηγορεί Κίτα για σκευωρία
Τραμπ: Το Ισραήλ έστειλε πράκτορες στο Φορντό μετά τις βόμβες, μας είπαν πως αφανίστηκε εντελώς
Απάντησαν όλοι καταφατικά εκτός από την Τουρκία για τις ημερομηνίες της πολυμερούς-«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε»
Συνέλαβε δύο πρόσωπα ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός-Πήγαν να αγοράσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα
Στο κελί ο Αζέρος που κατηγορείται για κατασκοπεία στη Σούδα-Τι ισχυρίστηκε
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις σε γεωργούς που επλήγησαν-Όλες οι πληροφορίες
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ενέκρινε το Υπουργικό
Πυροβόλησε εν ψυχρώ την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε ο 54χρονος-Μαρτυρίες από κατοίκους
Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ-«Είμαι πολύ περήφανος για το Ιράν και το Ισραήλ, η εκεχειρία πάει πολύ καλά»