Επεκτάθηκε και στη Λευκωσία η... μόδα των επιθέσεων κατά ντελιβεράδων-Παράλαβαν την παραγγελία και τον έκλεψαν

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 20:40, διανομέας φαγητού, κλήθηκε να παραδώσει παραγγελία, σε περιοχή της Αγλαντζιάς.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης, τον προσέγγισαν τέσσερα με πέντε πρόσωπα, τα οποία αφού παρέλαβαν την παραγγελία, στη συνέχεια του άρπαξαν το τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο παραπονούμενος έπεσε στο έδαφος και ένας εκ των δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»