«Ακλόνητη υποστήριξη» σε Ισραήλ υποσχέθηκε ο Ρούμπιο σε Νετανιάχου

Ο νέος επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάρκο Ρούμπιο, υποσχέθηκε «ακλόνητη υποστήριξη» στο Ισραήλ, κατά τη διάρκεια συνδιάλεξης με τον Iσραηλινό Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο κ. Ρούμπιο μίλησε με τον κ. Νετανιάχου προκειμένου να «υπογραμμίσει ότι η διατήρηση της ακλόνητης υποστήριξης των ΗΠΑ στο Ισραήλ είναι κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ», σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποιήθηκε από την εκπρόσωπο του αμερικανικού Yπουργείου Εξωτερικών Τάμι Μπρους.

Ακόμη, «ο Υπουργός συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για τις επιτυχίες του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς και της Χεζμπολάχ» και «δεσμεύτηκε να εργαστεί ακούραστα για να βοηθήσει να απελευθερωθούν οι όμηροι που κρατούνται ακόμη στη Γάζα», σύμφωνα με το κείμενο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ξηλώνει τον αρχιστράτηγο και ακόμα δύο αρχηγούς όπλων του Πενταγώνου
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Βίντεο της Χαμάς δείχνει δυο ομήρους να παρακολουθούν την απελευθέρωση άλλων ομήρων
Σημαντικότερη η συμφωνία για το Βυθοτεμάχιο 6, υπό προϋποθέσεις παραγωγή σε 2,5 χρόνια-Τα επόμενα βήματα
Μπλοκάρει επ' αόριστον την απελευθέρωση Παλαιστίνιων κρατουμένων το Ισραήλ-Ποιος ο λόγος
Συγκλονιστικά βίντεο από κατάρρευση της οροφής στο εμπορικό κέντρο στο Περού-Έξι νεκροί, 78 τραυματίες
Σε φθίνουσα πορεία η τηλεόραση για την ενημέρωση των νέων, επιλέγουν Social Media-Διαφορετικές προτεραιότητες
Στις κάλπες οι Γερμανοί, κρίσιμες οι εκλογές-Οι υποψήφιοι, οι ενδεχόμενες συνεργασίες και τα «αγκάθια»
Νεκρό οκτάχρονο κορίτσι μετά από ναυάγιο με 21 μετανάστες στον Παναμά
Κρίσιμες συναντήσεις στο ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες