Ζήτησε χρήματα από οδηγό για τροχαίο ο αστυνομικός που συνελήφθη για διαφθορά-Ήταν ξανά σε διαθεσιμότητα

Χρήματα από γυναίκα οδηγό φαίνεται να ζήτησε ο Αστυνομικός που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης για σοβαρά αδικήματα διαφθοράς, αφού η ίδια στη προέβη σε καταγγελία σε βάρος του στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση, γυναίκα φαίνεται να είχε προσκρούσει με το αυτοκίνητό της σε ταμπέλα τροχαίας και στη συνέχεια να έδωσε χρήματα στον συγκεκριμένο αστυνομικό με σκοπό την επιδιόρθωση της ζημιάς που προκάλεσε.

Ο ίδιος της είχε πει ότι θα έδινε τα λεφτά με τη σειρά του, στο Δήμο, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν τα παρέδωσε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλη μία σύλληψη μέλους της Αστυνομίας για υπόθεση διαφθοράς-Διερευνώνται σε βάρος του σοβαρά αδικήματα

Ο ίδιος αστυνομικός, σύμφωνα με το ΡΙΚ, είχε τεθεί ξανά στο παρελθόν σε διαθεσιμότητα, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη πρακτορείου στην Πάφο, ότι τον είχε χρηματίσει.

Υπενθυμίζεται ότι, στη σύλληψη Αστυνομικού για σοβαρά αδικήματα διαφθοράς, προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Δύναμης, το απόγευμα της Τρίτης, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση εναντίον του μέλους της Αστυνομίας διερευνώνται αδικήματα που αφορούν την αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους, το δεκασμό Δημόσιου Λειτουργού, την κλοπή από Δημόσιο Λειτουργό, την κατάχρηση Εξουσίας, το δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από Δημόσιο Λειτουργό και αδικήματα που αφορούν στον Περί της Παρεμπόδισης της Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)