Πέθανε ο κιθαρίστας των Whitesnakes John Sykes

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο της ροκ μουσικής μετά την είδηση του θανάτου του κιθαρίστα των Whitesnake, Τζον Σάικς John Sykes, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Στη σελίδα του κιθαρίστα τoυ rock συγκροτήματος Whitesnake, Τζον Σάικς στο Facebook αναρτήθηκε μήνυμα που αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε πως ο Τζον Σάικς έφυγε από τη ζωή μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Θα τον θυμόμαστε ως έναν εξαιρετικά ταλαντούχο μουσικό, αλλά και ως έναν ευγενικό, στοχαστικό και χαρισματικό άνθρωπο που φώτιζε κάθε χώρο όπου βρισκόταν».

Το μήνυμα συνεχίζει: «Στις τελευταίες του στιγμές, εξέφρασε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του προς τους θαυμαστές του, που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόλο που η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό, ελπίζουμε ότι οι αναμνήσεις από τη ζωή και το έργο του θα κρατήσουν ζωντανή την παρουσία του στις καρδιές όλων μας».

Πηγή: ethnos.gr

Δειτε Επισης

Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
ΟΗΕ: Το Ισραήλ περιμένει από τους Ευρωπαίους «σθεναρή θέση» απέναντι στο Ιράν
Αυτή είναι η πρόταση τεσσάρων σημείων από τους Ευρωπαίους προς το Ιράν για αποκλιμάκωση με το Ισραήλ
«Είμαι ζωντανός, έτοιμος να θυσιαστώ»-Ανατροπή με στενό σύμβουλο του Χαμενεΐ που είχαν κηρύξει νεκρό οι Ισραηλινοί
«Η κρίση Ισραήλ-Ιράν είναι σύμπτωμα ενός αποτυχημένου, ηγεμονικού και στρατιωτικοποιημένου διπλωματικού πλαισίου»