Καταζητείται 25χρονος για υπόθεση ληστείας, πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλής

Η Αστυνομία καταζητεί τον MD SALIM HOSSEN, 25 ετών από το Μπαγκλαντές, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικού οργάνου και απειλής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 19/01/2025.

Η υπόθεση αφορά επεισόδιο, σύμφωνα με το οποίο, στις 19 Ιανουαρίου 2025, εντοπίστηκε στη Λεμεσό ένας τραυματισμένος άντρας, ηλικίας 31 ετών.

Ο 31χρονος έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και έτυχε ιατρικής περίθαλψης.  Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ αυτός βρισκόταν στο σπίτι του, τον επισκέφθηκαν δύο πρώην συγκάτοικοί του, μαζί με δύο άλλα πρόσωπα, με σκοπό να πάρουν κάποια προσωπικά τους αντικείμενα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά από λεκτική τους αντιπαράθεση, του επιτέθηκαν και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 5,500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλεφώνου  22802222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων