Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο-«Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο»

Αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της θητείας του στο Οβάλ Γραφείο, ανέβασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στην πλατφόρμα «Χ» ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, λίγες ώρες προτού παραδώσει και επίσημα το πόστο του στον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει της ορκομωσίας του.

«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο. Μου άρεσε πολύ να ανοίγω τις πόρτες του Οβάλ Γραφείου πιο πλατιά από ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια», γράφει ο Τζο Μπάιντεν στη λεζάντα του βίντεο.

Στο βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς πολλές εξέχουσες προσωπικότητες που πέρασαν από τον Λευκό Οίκο και το γραφείο του Αμερικανού προέδρου κατά τη διάρκεια της θητείας του, όπως χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Θανάσης Αντετοκούμπο, η Μαράια Κάρει, ο Μπόνο και η Billie Eilish.

Υπενθυμίζεται ότι η ορκομωσία του Ντόναλντ Τραπ θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 η ορκωμοσία στο Καπιτώλιο

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Θέλει την παρουσία Τραμπ στις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία ο Ζελένσκι
Απελευθερώθηκε μετά από 584 ημέρες ομηρίας από την Χαμάς ο Ίνταν Αλεξάντερ
Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Τραμπ: Εμπόδισα μια πυρηνική σύρραξη μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Η επόμενη μέρα της συμφωνίας ΗΠΑ και Κίνας για τους δασμούς-Ερωτηματικό οι σπάνιες γαίες
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Ανακοίνωσε τη διάλυσή του και το τέλος του ένοπλου αγώνα κατά της Τουρκίας το ΡΚΚ
Διάψευση πως ο Μακρόν έκανε κοκαΐνη με τον Μερτς στο τρένο για Κίεβο-Τα βίντεο που προκάλεσαν θεωρίες συνωμοσίας