Καταγγέλλει οπαδούς του Απόλλωνα για ζημιές στο Νίκος Σολομωνίδης η ΑΕΛ-«Είχαμε ενημερώσει από πριν την Αστυνομία»

Σε καταγγελία σε βάρος των φιλάθλων του Απόλλωνα προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι, η ΑΕ Λεμεσού, κάνοντας λόγο για ζημιές που προκλήθηκαν στην κλειστή αίθουσα του γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας, «στο κλειστό γήπεδο Νίκος Σολομωνίδης έχουν γίνει πολύ σοβαρές ζημιές από οπαδούς του Απόλλωνα. Τα έκαναν γυαλιά καρφιά».

Σημειώνεται ότι, γύρω στις 9:00 το βράδυ ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ ΑΕ Λεμεσού και Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, με τον Απόλλωνα να επικρατεί με 0-1.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οπαδοί φαίνεται να μπήκαν στο κλειστό γήπεδο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι και να προκάλεσαν ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της ΑΕ Λεμεσού, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε πως οι ίδιοι είχαν πληροφορίες που ήθελαν οπαδούς του Απόλλωνα να έχουν προθέσεις να προκαλέσουν ζημιές, για τις οποίες προχώρησαν και σε σχετική ενημέρωση στην Αστυνομία, προσθέτοντας παράλληλα ότι, η Αστυνομία από πλευράς της τους διαβεβαίωσε ότι θα έστελναν μια διμοιρία για αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ επισήμανε πως, ομάδα προσώπων φαίνεται να κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τις Αρχές, οι οποίες απέστειλαν δύο διμοιρίες στο σημείο, και προκάλεσαν ζημιές χιλιάδων ευρώ στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Παριστάνουν τους κυβερνητικούς λειτουργούς και εξαπατούν πολίτες τηλεφωνικώς-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ενοχλημένος που ο Πρόεδρος αναφέρεται σε επανενωμένη Κύπρο ο Τατάρ
Διάταγμα αναστολής εργασιών στο χώρο που έπεσαν οι κύλινδροι εξέδωσε ο ΕΟΑ Λευκωσίας
Δύσκολη η αντιπυρική περίοδος λόγω άνυδρου χειμώνα-«Οι πυρκαγιές είναι μία διαρκής και εντεινόμενη απειλή»
Πάνω από 280 αδασμολόγητες κούτες τσιγάρων εντοπίστηκαν στην οικία στη Λευκωσία-Βρέθηκαν και ναρκωτικά
Το ύστατο χαίρε στον Χαράλαμπο Ζαχαρίου-Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία
Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα
Βασική προτεραιότητα της Κύπρου η ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με την Μέση Ανατολή
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ