Οργή για την άγρια δολοφονία του 34χρονου πατέρα στις Σέρρες-Περίμενε το τρίτο του παιδί

Θρήνος και οργή στις Σέρρες μετά την άγρια δολοφονία του 34χρονου έξω, από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Ο άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και σε λίγο καιρό περίμενε το τρίτο του, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος.

Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία -ένας 27χρονος κι ένας 29χρονος, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα το μεσημέρι της Πέμπτης (2/1) με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Η εισαγγελία άσκησε διώξεις και στη συνέχεια τούς παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Οι νονοί τον πέταξαν έξω από το μπαρ και τον σκότωσαν εν ψυχρώ»-Η περιγραφή του αδερφού του θύματος στις Σέρρες

«Τον μαχαίρωσαν δύο φορές» λέει ο αδερφός του 34χρονου

Μιλώντας στο protothema.gr, ο αδελφός του 34χρονου θύματος εξήγησε ότι όλα έγιναν περίπου στις 4.30 το πρωί όταν ο αδελφός του, μαζί με τον κουνιάδο του, έφτασαν στην είσοδο του γνωστού club της περιοχής.

Εκεί είχε αναμονή από κόσμο και ο αδελφός του που είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν ήθελε να περιμένει στη σειρά προσπέρασε την ουρά του κόσμου και πήγε μπροστά.

Τότε, ο εργαζόμενος στην «πόρτα» της επιχείρησης του ζήτησε να πάει πίσω για να περιμένει, με το θύμα να τον ρωτάει «ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις να περιμένω;».

«Αυτός του απάντησε “τώρα θα δεις ποιος είμαι”. Έφυγε και μετά από μισή ώρα γύρισε με τον ξάδερφό του, αυτός κρατούσε το μαχαίρι και ο ξάδελφός του το όπλο. Τον μαχαίρωσε δύο φορές στη μέση του δρόμου, μια στη γεννητική αρτηρία και μία στο πλάι και μας είπανε ότι τον μαχαίρωσε πισώπλατα» ανέφερε.

Δείτε φωτογραφίες από τη μεταφορά δύο εκ των κατηγορουμένων στο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών

serres_dikastiria__2_

serres_dikastiria__3_

«Είναι μπλεγμένοι με νονούς της νύχτας»

Ο αδελφός του θύματος σημείωσε ότι δεν έδωσαν ραντεβού, απλά ο 34χρονος τους περίμενε στο σημείο μέχρι να έρθουν οι δράστες, ενώ εκτός από τις μαχαιριές που κατάφεραν στο θύμα ξυλοκόπησαν και τον κουνιάδο του.

Πρόσθεσε, δε, ότι αυτά τα άτομα είναι μπλεγμένα με «νονούς της νύχτας» και ο αδερφός του τους γνώριζε όμως δεν έκαναν παρέα.

«Αυτός που τον μαχαίρωσε δεν έχει συλληφθεί ακόμα, ούτε αυτός που πυροβόλησε με το αεροβόλο όπλο» υπογράμμισε ο αδερφός του θύματος.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό εντόπισαν και κατάσχεσαν 6 κάλυκες από πιστόλι κρότου-αερίου.

Λίγη ώρα αργότερα οι δύο εκ των τεσσάρων δραστών -ένας 29χρονος από την Αλβανία και ένας 27χρονος Έλληνας- συνελήφθησαν.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο, ενός 28χρονου και ενός 30χρονου για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση είναι με κατηγορία την ανθρωποκτονία με πρόθεση και συναυτουργία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι-«Καμία απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»
Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα-Την εξανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών
Απαντήσεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ–Το στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό
Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη-«Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
Αγώνας δρόμου για τα στοιχεία που θα δείξουν τη διαδρομή τουΚαλογήρου-Στο μικροσκόπιο και ο ιατρικός του φάκελος
Νέοι διάλογοι αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη-«Έχουμε τρακάρει, το τρένο έχει πάρει φωτιά»