Χειροπέδες σε 37χρονο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών-Τον εντόπισαν σε κλοπιμαίο όχημα

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων.

Συγκεκριμένα, γύρω 10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων, στην Πάφο, 37χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση διάρρηξης οικίας και κλοπής.

Ο 37χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μία δέσμη με κλειδιά και ένα ασύρματο ηχείο, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

Επίσης από την συνέχιση των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 37χρονος, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τον Οκτώβριο του 2024.

Ο 37χρονος επανασυνελήφθηκε και για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
LIVE: Κόλαφος το πόρισμα της Ερευνητικής-Εντοπίζουν ενδεχόμενα ποινικά, πειθαρχικά και πολιτικές ευθύνες
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες