Με κυνηγετικό πυροβόλησε την σύζυγό του 57χρονος στην Πάφο-Περίμενε στη σκηνή την Αστυνομία

Απόπειρα φόνου σε βάρος 46χρονης, με φερόμενο θύτη τον σύζυγο της, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφου, με την κατάσταση της υγείας του θύματος να κρίνεται ως σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, της απόπειρας φόνου φαίνεται να προηγήθηκε καυγάς μεταξύ θύματος και θύτη, ενώ στη συνέχεια ο 57χρονος Ελληνοκύπριος πυροβόλησε εναντίον της 46χρονης συζύγου του με κυνηγετικό όπλο.

Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από την οικία του ζεύγους στην περιοχή της Πέγειας, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες την Αστυνομία κάλεσε ο ίδιος ο δράστης ο οποίος παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από μέλη της Δύναμης που έσπευσαν επί τόπου, ενώ ο πυροβολισμός φαίνεται να έγινε αντιληπτός από γείτονα, ο οποίος προσέτρεξε στην σκηνή.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με την Αστυνομία να αναφέρει ότι φέρει τραύματα από σφαιρίδια σε διάφορα μέρη του σώματος της και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο. Για αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος κλήθηκαν η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Την ίδια ώρα στο σημείο βρίσκονται μέλη του Εγκληματολογικού και του ΤΑΕ Πάφου, όπου διενεργούν εξετάσεις και παραλαμβάνουν τεκμήρια για περαιτέρω έρευνες.

Θεωρείται δεδομένο πως ο 57χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Τμήμα για να του ληφθεί γραπτή κατάθεση, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόπειρα φόνου στην Πάφο-Άνδρας πυροβόλησε την σύζυγό του

Δειτε Επισης

Άρχισε η κάθοδος των εκδρομέων από τα παραθαλάσσια-Πυκνή τροχαία κίνηση στη Ριζοελιά
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας-Ρυμουλκήθηκε στη θάλασσα, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικίες δύο 22χρονων, εντόπισε μικροποσότητες ναρκωτικών
Καταζητείται 35χρονος για κλεπταποδοχή και κλοπή στο Παραλίμνι-Συνελήφθη 31χρονος (pic)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της