Πίσω από τα σίδερα τρεις ανήλικοι για επίθεση εναντίον ντελιβερά-Καταζητείται 21χρονος

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών νεαρών προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται σε ληστεία διανομέα φαγητού, που διαπράχθηκε στις 15 Ιανουαρίου στη Λεμεσό. Για την υπόθεση καταζητείται 21χρονος ενώ εκτιμάται πως κάποιοι εκ των υπόπτων εμπλέκονται σε παρόμοιες υποθέσεις, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κυριάκου, στο πλαίσιο εξετάσεων ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λεμεσού, σε περιοχές όπου το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν επιθέσεις και ληστείες από διανομείς φαγητού, αλλά και γυναίκες που περπατούσαν στο δρόμο, έχουν εξασφαλιστεί αρκετά τεκμήρια.

Μετά από αξιολόγηση τεκμηρίων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 15χρονου, 16χρονου και 17χρονου, σε σχέση με την ληστεία διανομέα που διαπράχθηκε κοντά σε πάρκο στην πρώην Τ/κ συνοικία της πόλης, στις 15 Ιανουαρίου, συμπλήρωσε.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο οκτώ ημερών, ενώ καταζητείται 21χρονος, φωτογραφία του οποίου δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

«Πιστεύουμε και υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος ή κάποιοι από αυτούς εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις που έχουν διαπραχθεί πρόσφατα στη Λεμεσό», ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, εκφράζοντας τη θέση ότι οι επιθέσεις αυτές δεν έχουν οποιοδήποτε ρατσιστικό κίνητρο αλλά «σκοπός ήταν η κλοπή και αποκόμιση κέρδους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επίθεση σε διανομέα φαγητού-Κουκουλοφόροι πρόταξαν όπλο και μαχαίρια, λήστεψαν χρήματα

Δειτε Επισης

Οδεύουν προς αδιέξοδο οι διαβουλεύσεις για ΑΤΑ-Στον Παναγιώτου το μπαλάκι, ανοίγει τα χαρτιά του
Ταυτόχρονη παρουσία, διαφορετικός καταλογισμός ευθυνών για Βαφεάδη και Κουτσούλη-Η γκρίζα ζώνη του πορίσματος
Κλείδωσαν οι επόμενοι σταθμοί στο Κυπριακό-Με ΜΟΕ συνεχίζεται η συζήτηση μέχρι τις παράνομες «εκλογές»
Προς την ορθή κατεύθυνση θεωρεί τα αποτελέσματα της πολυμερούς ο Πρόεδρος-«Θα κριθούν στην πράξη»
Εξαιρετικά παραγωγική θεωρεί τη συζήτηση ο Γεραπετρίτης-«Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι αναγκαίο στον κόσμο»
Ορίστηκαν τα επόμενα ραντεβού στο Κυπριακό-Είδε πρόοδο ο ΓΓ, αποφασίστηκαν νέα ΜΟΕ χαμηλής πολιτικής
Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)